Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Solskydd/Persienner Utställningar
Övriga kategorier

Solskydd/Persienner Utställningar

Det finns mycket att välja mellan så du kommer säkert att hitta solskyddet som passar ditt fönster. Här finns det mesta inom solskydd såsom persienner, rullgardiner, plissegardiner, lamellgardiner och solfilm. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande solskydd/persienner sutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.
Hemsida
Kontaktinformation

Clearview Sweden - Sveriges mest eleganta myggnätsdörrar och myggnätsfönster.
Hemsida
Kontaktinformation

Välkommen till Anderssons Markis - Bäst när det hettar till!
Hemsida
Kontaktinformation

I vår webbshop hittar du dekorativa solskydd av bästa kvalitet.
Hemsida
Kontaktinformation

Att välja markis handlar om kvalitet och valfrihet. Detta hittar du hos oss.
Hemsida
Kontaktinformation

Upplev komfort, välmående och lyx med produkter från Lunex!
Hemsida
Kontaktinformation

Innan du väljer gardin eller solskydd bör du fundera på vilken stämning du vill skapa.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi tillverkar och levererar solskydd i och för alla lägen.
Hemsida
Kontaktinformation

Våra återförsäljare har kunskapen till en bra solskyddslösning för er.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Solskydd/Persienner


Markiser gör klimatet behagligare på uteplatser och skapar ett behagligt inneklimat. Välj den markis som passar dig bäst bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser. Om du vill ha huset ombonat även på utsidan så spelar markiser en stor roll. Persienner låter dig steglöst styra hur dagsljuset faller in genom fönstren. Genom att vinkla lamellerna reflekteras ljuset. Solens strålar får skuggorna att vandra medan dagen fortskrider. Persienner är såväl en praktisk som estetisk inredningsdetalj som ger liv och karaktär åt rummet. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom Solskydd/Markiser.


Länktips: Möbler-Mattor-Hemtextil-Färg/Tapeter-Förvaring/Garderober.

 
 

Ama Produktions AB

Turbingatan 5
417 05 Göteborg
Tel: 031-744 19 00
Fax: 031-744 19 19

Org.Nr: 556057-9871

Solskydd/Persienner Utställningar - Ama Produktions AB
AMAs skräddarsydda markiser i svensk design låter dig koppla av och njuta av sommaren. Markiser ger dig fullständig kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. En markis låter dig anpassa ljus och värme under stekande förmiddagar och svala kvällar. Men det är också ett skydd mot solblekt inredning och solsvedda växter. Och en markis ger dessutom energibesparingar - utan att kräva vare sig bygglov eller snickarhjälp. Markiser kan göra hemmet vackrare och ge huset en mer ombonad känsla. Med vårt utbud av modeller, mönster och färger kan du vara säker på att hitta ett solskydd som passar ditt hem. För oss är det viktigt att du får en markis som passar just dina behov. Och våra återförsäljare ser till att dina markiser blir monterade av professionella installatörer. Under en markis från AMA är livet helt enkelt behagligare och vackrare. Det tycker vi är en klok investering.

Hemsida Karta
 

Anderssons Markis AB

Kardanvägen 4 A
432 32 Varberg
Tel: 0340-64 11 80
Fax: 0340-67 87 83

Org.Nr: 556183-4051

Solskydd/Persienner Utställningar - Anderssons Markis AB
Med en historia som spänner över ett halvt sekel, är Anderssons Markis en av landets äldsta tillverkare av solskyddsprodukter. Vi är förmodligen också en av de mest envisa: för även om mycket förändrats, inte minst vad gäller sortimentet, har vi kvar samma framgångsformel idag som vid starten. Att stå för kvalitet och punktliga leveranser är ett koncept som genom åren gett oss stort erkännande och tiotusentals nöjda kunder.

Hemsida
 

ClearView Sweden AB

Spenatvägen 4
582 75 Linköping
Tel: 013-37 67 68

Org.Nr: 556980-2019

Solskydd/Persienner Utställningar - ClearView Sweden AB
ClearView Sweden erbjuder måttanpassade myggnät som du elegant och enkelt monterar i din befintliga dörrkarm. Den tar minimal plats och är smidig att använda och sitter med fördel uppe på plats året runt. Kan monteras både utom- och inomhus och på både höger och vänster sida av dörrkarmen.

Sov gott på natten med öppet fönster. Dra bara ner ditt myggnät i fönstret så behöver du inte väckas mitt i natten av surrande kryp. Kan monteras både inomhus och utomhus.

Uterum är härligt och tillåter dig att njuta av säsongerna lite längre. Sommartid blir det dock väldigt varmt men man drar sig för att ha öppet för att slippa få in alla insekter... inte nu längre.

Hemsida Karta
 

Hestra Markisfabrik AB

Mogatan 40
330 27 Hestra
Tel: 0370-33 49 09
Fax: 0370-33 59 00

Org.Nr: 556492-9478

Solskydd/Persienner Utställningar - Hestra Markisfabrik AB
Hestra Markis AB är ett väl etablerat tillverkande företag med både interiöra och exteriöra solskyddsprodukter. Hos oss finner ni solskydd i alla former bl.a. fönstermarkiser, terassmarkiser, screenmarkiser, korgmarkiser, persienner, lamellgardiner och plisseér. Vi levererar våra markiser och persienner genom återförsäljare och med mångårig erfarenhet kan vi garantera de bästa lösningarna inom vårt produktområde solskydd. Hestra Markis levererar solskydd för alla lägen. Terassmarkiser till altaner, fönstermarkiser på fasader eller lamellgardiner till uterum. Till hjälp, för att finna vilken solskyddslösning som passar just Er bäst, finns våra duktiga återförsäljare som alltid erbjuder lämpliga markiser och solskydd till Ert specifika läge. Vi har levererat markiser och solskydd i över 60 år! Hestra Markis "solskydd för alla lägen"

Hemsida Karta
 

KD Solskydd AB

Hagalundsgatan 17, Box 84
693 22 Degerfors
Tel: 0586-401 20
Fax: 0586-419 70

Org.Nr: 556439-6199

Solskydd/Persienner Utställningar - KD Solskydd AB
KD Solskydd AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3500 kvm. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Hemsida Karta
 

Kirsch

Box 144
334 23 Anderstorp
Tel: 0371-895 00

Org.Nr: 556391-9728

Solskydd/Persienner Utställningar - Kirsch
Kirsch Scandinavia utvecklar, producerar och marknadsför invändig fönsterinredning. Design, kvalitet och funktion är subjektiva ord som betyder olika saker för olika människor. För oss betyder dessa ord Kirsch och vi gör vårt allra bästa för att design, kvalitet och funktion ska betyda samma sak för dig.

Hemsida
 

Lunex AB

Faktorvägen 2
434 37 Kungsbacka
Tel: 0300-129 20
Fax: 0300-129 27

Org.Nr: 556507-3706

Solskydd/Persienner Utställningar - Lunex AB
Lunex är en nordisk tillverkare av markissystem och markiskomponenter. Företaget grundades av Angel Mork 1956, det vill säga att vi har i över 50 år försett den nordiska marknaden med solskydd. Vi är idag etablerade på två orter i Norden: fabrik och lager med centralt läge i Klöfta, Norge, tre mil norr om Oslo samt lager i Kungsbacka, Sverige, tre mil söder om Göteborg. Vi tillverkar våra egna delar i Norden, utvecklade och anpassade för den nordiska marknaden. Markiserna marknadsförs av en landsomfattande återförsäljarkedja. Lunex egna produkter utmärks av robusta och innovativa konstruktioner med många egna lösningar, en del dessutom patenterade och prisbelönta. Vi satsar offensivt på design och produktutveckling för att vara er bästa samarbetspartner inom solskydd. Skaffa du också dig Lunex kvalitetsmarkiser med lång livslängd!

Hemsida Karta
 

Rollodin AB

Strömgatan 6
212 25 Malmö
Tel: 040-93 57 55
Fax: 040-93 29 20

Org.Nr: 556062-2507

Solskydd/Persienner Utställningar - Rollodin AB
Rollodin AB är ett privatägt företag som verkat inom solskyddsbranschen i flera decennier. Rullgardiner är vår kärnkompetens, där vi utvecklar och tillverkar våra egna komponenter. Vi har lång erfarenhet av rullgardiner, lamellgardiner och andra solskydd som vi säljer i hela Europa. www.rollodin.se vänder sig direkt till konsumenter på den svenska marknaden där vi inte arbetar med några återförsäljare. På så vis köper kunden direkt av tillverkaren vilket märks på våra förmånliga priser! Konceptet bygger på ett brett sortiment som lagerförs för snabba leveranser. Vi har drivit vår webbshop sedan mars 2004 och fått en stadigt växande grupp med nöjda kunder. Vi på Rollodin AB välkomnar såväl privatpersoner som företag!

Hemsida Karta
 

Somfy AB

Limstensgatan 6
216 10 Limhamn
Tel: 040-16 59 00
Fax: 040-16 09 98

Org.Nr: 556131-3510

Solskydd/Persienner Utställningar - Somfy AB
Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons