Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Byggutställningar > Grund/Dränering/Fukt Utställningar
Övriga kategorier

Grund/Dränering/Fukt Utställningar

Behöver du hjälp med fukt eller behov av dränering av grund?  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande grund/dränering/fuktutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare. Som erbjuder skyddssystem och totallösning inom dränering och fuktisolering.
 
 
 

Komplett fuktskyddssystem med typgodkänd Delta Black Line för källarvägg!
Hemsida
Kontaktinformation

GE-AB hjälper dig med helhetslösningar åt dig och din fastihet.
Hemsida
Kontaktinformation

ThermiSol cellplast - den isolering du behöver!
Hemsida
Kontaktinformation

Vi är en väletablerad plastleverantör specialiserad på plastprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation

Supergrund erbjuder energieffektiva grundlösningar.
Hemsida
Kontaktinformation

Isola levererar funktionella, moderna kvalitetslösningar för tak, vägg, golv och grunder.
Hemsida
Kontaktinformation

PORDRÄN - Ekonomiskt, enkelt och funktionellt sätt att isolera, fuktskydda och dränera.
Hemsida
Kontaktinformation

Kompletta grunder MED kantelement, Isolering OCHj golvvärmesystem.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Grund/Dränering/Fukt


Dräneringens huvudsakliga uppgift är att leda bort ytvatten från husets grund och skydda huset mot vattenflöden i marken. Som fuktskydd har dräneringen mindre betydelse. Det är skillnad mellan fukt och vatten. Fukt kan inte ledas bort i en dräneringsledning. Har du problem med fukt och mögel inomhus, måste du alltså förvissa dig om att problemen verkligen beror på en dålig dränering innan du fattar beslut om ett så pass omfattande och dyrbart arbete som det innebär att dränera om huset. En ny dränering kanske inte alls förbättrar situationen inomhus. Kostnaderna för en ny dränering kan variera högst avsevärt beroende på hustyp och möjligheterna att komma åt på alla sidor. Kanske finns ett garage eller annat hinder. Räkna med att det kommer att kosta 100-150 000 kr för ett vanligt småhus med källare. Det är mycket pengar och det är därför viktigt att inte sätta igång med mindre än att man vet att det blir ett märkbart resultat. Att bara lägga om dräneringen för att den gamla skulle ha tjänat ut kan vara en överloppsgärning. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom Grund/Dränering/Fukt.


Länktips: Isolering-Skorstenar-Ventilation-Dörrar-Fönster.

 
 

AC Cellplast AB

Östra Polarvägen 2 A
917 32 Dorotea
Tel: 0942-477 30
Fax: 0942-104 23

Org.Nr: 556669-9434

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - AC Cellplast AB
Som Sveriges nordligaste tillverkare av EPS cellplast så har vi lärt oss vikten av att tillhandahålla produkter som håller våra kunder varma, vi vet vad man talar om när man säger att man vill ha ett emballage som ska klara långa transporter och vi vet vilka problem som uppstår om man inte får rätt grejer i rätt tid på rätt plats. Denna kunskap gör att vi har väldigt goda rekommendationer från våra kunder och utgör den grund på vilken vi bygger AC Cell.

Hemsida Karta
 

Fuktspärrteknik AB

Fabriksvägen 6
515 70 Rydboholm
Tel: 033-29 20 50
Fax: 033-29 23 40

Org.Nr: 556566-1799

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - Fuktspärrteknik AB
Fuktspärrteknik AB utvecklar och säljer olika typer av fuktspärrsystem för golv och källarväggar samt dränering och är generalagent för Dörken GmbH & Co. KG produkter i Sverige. Vi har produkter för isolerande fuktskydd för källarvägg så som Optidrain® men även andra typer av fuktspärrar som vårt Delta Black Line som är mycket uppskattat av proffs. Fuktspärrteknik AB har också utvecklat mekaniskt ventilerade golvsystem som även kan appliceras på vägg.

Hemsida Karta
 

GE-AB

Industrivägen 1
515 92 Kinnarumma
Tel: 033-29 23 05

Org.Nr: 556632-2219

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - GE-AB
GE-AB har kunskap och erfarenhet att utföra dräneringar av fastigheter med några av marknadens bästa fuktskyddsmaterial. GE-AB har gott samarbete med regionens kanske bästa markanläggare för att kunna utföra mark och trädgårdsarbeten. Vi här på GE-AB värnar om kundens trygghet. Vi dokumenterar alla arbeten vi utför från början till slut. Detta görs för att du som kund ska kunna se i efterhand vad som är gjort och känna en trygghet att arbetet är utfört på ett fackmannamässigt sätt.

Hemsida
 

Glasfiber & Plastprodukter AB

Magasinsgatan 16
434 23 Kungsbacka
Tel: 031-87 00 10

Org.Nr: 556119-0793

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - Glasfiber & Plastprodukter AB
Vi är en väletablerad plastleverantör specialiserad på plastprodukter samt halvfabrikat i skivform från marknadens ledande tillverkare. Gemensamt för våra välkända varumärken är att produkterna uppfyller höga krav på kvalitet, funktion och livslängd. Med över 40 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att sträva efter att erbjuda marknadens bästa totallösningar inom plast. Vårt engagemang för det mångsidiga materialet kan sammanfattas i en mening: Vi älskar plast!

Hemsida
 

Isola AB

Brogatan 1A
289 33 Knislinge
Tel: 08-444 78 80

Org.Nr: 556196-0948

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - Isola AB
Isolas affärsidé skall vara den ledande fuktproblemlösaren för byggbranschen. Isola skall leverera funktionella och moderna kvalitetslösningar för tak, vägg, golv och grunder.

Hemsida Karta
 

Pordrän

Alfred Nobels Allé 105
146 48 Tullinge
Tel: 08-607 32 60
Fax: 08-607 32 61

Org.Nr: 556263-3536

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - Pordrän
Pordrän är ett företag som rymmer mycket lång erfarenhet gällande problematiken fuktskador. Pordränskivan introducerades på marknaden redan på mitten av 60-talet, och är således en väl beprövad produkt. Efter drygt 40 år är fortfarande Pordrän skivan kärnan i verksamheten men som successivt har kompletterats med andra produkter som t.ex. Drän-klossen. Vår affärsidé är att vi skall erbjuda ett komplett Pordrän system. Endast produkter och tjänster av högsta kvalité skall ingå i vårt system.

Hemsida Karta
 

Supergrund AB

Box 229
761 23 Norrtälje
Tel: 0176-758 90

Org.Nr: 556677-0565

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - Supergrund AB
Supergrund AB bildades 2005 för kunna tillverka och leverera energieffektiva villagrunder. Supergrund bygger idag på patent och varumärkesskyddade U-min grund. Supergrund ligger i Norrtälje, men verkar inom hela Sverige och har etablerat sig i England och IrlandFör kortast möjliga transport sker leverans alltid från någon av våra tillverkande fabriker ute i landet, Kramfors, Stockholm, Laholm.

Hemsida
 

ThermiSol AB

Braxenvägen 8
761 41 Norrtälje
Tel: 0176-20 85 00
Fax: 0176-20 85 39

Org.Nr: 556541-7788

Grund/Dränering/Fukt Utställningar - ThermiSol AB
Thermisol är Sveriges ledande tillverkare av cellplast. Vi har ett brett sortiment och lösningar för isolering av grunder, väggar och tak. Cellplast har mycket goda egenskaper avseende fukt, värmeisolering och tryckhållfasthet. Cellstrukturen, som består av 98% luft, ger låg vattenabsorption och hög tryckhållfasthet. Cellplast är behagligt att arbeta med och helt ofarligt vid hudkontakt. Det avger ingar fibrer eller skadliga ämnen. Cellplast kan energiåtervinnas eller användas för att tillverka ny cellplast.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons