Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Badrumsutställningar > Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar
Övriga kategorier

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar

Idag finns det massor av modeller att välja mellan. Det kan löna sig att titta runt hos olika utställare för att hitta det kakel/natursten/mosaik som passar hos just dig. Ge ditt badrum en en personlig prägel med kakel, mosaik och natursten. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande kakel/natursten/mosaik utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Eurobad är ett företag som sätter kvalité och modern design i fokus.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi har ett av landets mest kompletta sortiment inom keramik och bruksprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation

Sätt en personlig prägel på din inredning.
Hemsida
Kontaktinformation

Kvaltet - Kunskap - Service
Hemsida
Kontaktinformation

Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar snabbt måttbeställda stenprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation

Släpp in ljuset med glasblock!
Hemsida
Kontaktinformation

Hos Byggkeramikrådet hittar du behöriga företag som utför tätskiktsarbete.
Hemsida
Kontaktinformation

Kliv in i en värld som kan förvandla ditt badrum till en verklig upplevelse.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Kakel/Natursten/Mosaik


Med ett snyggt klinkergolv och med natursten klättrande upp för väggarna binder du samman din badrumsinredning till en helhet. Tillsammans med golvvärme får även fötterna en trevlig vistelse. Möjligheterna att göra just ditt badrum unikt är oändliga! Varför inte en mosaikvägg? På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller Kakel/Natursten/Mosaik.
 

 
 

Aqua Royal

Enebybergsvägen 4
182 36 Danderyd
Tel: 08-753 03 10
Fax: 08-753 62 40

Org.Nr: 556420-4906

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Aqua Royal
Aqua Royal har allt ni behöver för badrum, kök, hall och uteplats. Kakel, klinkers, badrumsinredningar såsom möbler, accessoarer, badkar, wc, handfat, belysning och speglar. Duschväggar, blandare till kök och bad, glasblock m.m. Vi har samlat ett litet axplock av det finaste i vårt showroom. Produkterna är väl utvalda från vad vi tycker är de bästa leverantörerna i Sverige och utlandet. Vi köper det mesta från Italien men vi har även leverantörer från Spanien, Frankrike, Holland och Sverige. m.m.

Hemsida Karta
 

Byggkeramikrådet

Högbergsgatan 27
116 20 Stockholm
Tel: 08-641 21 25
Fax: 08-702 20 15

Org.Nr: 556312-4709

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Byggkeramikrådet
Branschorganisation för kakel, klinker och plattsättning. Användningen av kakel och klinker ökar i Sverige och med det följer ett stort behov av information kring tekniska och praktiska frågor vid renovering och nybyggnad med keramik. På vår hemsida finns hjälp att hitta rätt plattsättare för jobbet, branschregler, godkända system för tätskikt, företag med kunskap om kakel och alla kringliggande produkter. Passa på och dra nytta av ROT-avdraget och anlita en behörig plattsättare. Välkommen in på www.bkr.se.

Hemsida Karta
 

Eurobad

Sandvreten 5
746 91 Bålsta
Tel: 0171-518 05

Org.Nr: 969678-5600

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Eurobad
För Eurobad är badrummet en viktig del av livskvalitet. Vi vill skapa ett badrum som inte bara är bad och dusch, utan även ingår som en del av boendemönstret. Grunden i vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den bästa produkten och service på marknaden. Därför följer vi noggrant utvecklingen på badrumsfronten ute i Europa. Vi har en god och nära relation med våra fabriker som möjliggör flexibla designlösningar och snabba leveranser. Vi har med omsorg valt ut högkvalitativa produkter med mängder av möjligheter som passar för både små som stora badrum, eller varför inte spa. Det är viktigt för oss att våra badrums inredningar skall vara både funktionella och stillfullt designade. Men det centrala är att vi med våra möbler skapar nya möjligheter för dig och din personlighet. I grund och botten handlar det om livets glädje. Välkomna!

Hemsida Karta
 

Lhådös Kakel

Mästergatan 4
745 37 Enköping
Tel: 0171-47 80 90
Fax: 0171-47 80 99

Org.Nr: 556354-2637

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Lhådös Kakel
Lhådös Kakel har ett brett urval av Kakel & Klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I vårt sortiment finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Dagens stora utbud ger dig en härlig möjlighet att sätta en personlig prägel på din inredning med Kakel & Klinker.

Hemsida
 

Stencentrum i Mölndal AB

Ågatan 18
431 35 Mölndal
Tel: 031-27 12 12
Fax: 031-27 12 27

Org.Nr: 556618-8685

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Stencentrum i Mölndal AB
Stencentrum i Mölndal AB älskar utmaningen i att förvandla våra kunders drömmar till verklighet. Med en av Europas största utställningar av bergarter från hela världen, hjälper vi dig att finna just den sten du söker. Stencentrums främsta uppgift är att leverera och skapa exklusiva stenarbeten av högsta klass för privata hem och offentlig miljö såväl i Sverige som Europa. Därför är vi ständigt på jakt efter nya sorter och varianter och besöker regelbundet stenbrott för att hitta nya, unika och vackra stenar att ta med oss hem till våra kunder.

Hemsida Karta
 

Svenska Kakel

Lindaregatan 1
260 35 Ödåkra
Tel: 042-32 94 60
Fax: 042-20 51 35

Org.Nr: 556478-1408

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Svenska Kakel
Svenska Kakel är ett familje-företag som grundades 1977. Idag är vi en av landets större importörer av byggkeramik, med egna anläggningar i Malmö, Helsingborg, Halmstad och Göteborg. I andra delar av landet har vi återförsäljare. Byggkeramiken är tyngdpunkten i vår verksamhet. Vi erbjuder förutom ett komplett sortiment av kakel, klinker, mosaik och sjösten, även kompletta systemlösningar för all form av plattsättning, verktyg, golvvärme, spackelmassor, badrumsinredning, massagekar, duschar, bastu m.m.

Hemsida
 

Vetro Group AB

Kvistvägen 2
433 48 Partille
Tel: 031-46 18 00
Fax: 031-46 18 04

Org.Nr: 556611-6959

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Vetro Group AB
Vetro grundades 1998 och har flera års erfarenhet i branschen. Under åren som gått har vi tagit fram flera nya, spännande produkter och växt mer och mer.

Hemsida Karta
 

Wennstams Kakel AB

Kalkbruksgatan 9
417 07 Göteborg
Tel: 031-50 05 30

Org.Nr: 556494-9740

Kakel/Natursten/Mosaik Utställningar - Wennstams Kakel AB
Wennstams Keramik & Design AB importerar kakel & klinker och säljer från egna butiker i Göteborg och Linköping. Dessutom är vi verksamma som partner i nationella byggprojekt. Wennstams målsättning är att ha branschens senaste trender, att alltid ligga i framkant och ha en tydlig bild av vad som komma skall. I våra två butiker har vi en full kakelutställning där både konsumenter och proffs kan finna inspiration. Dessutom har vi naturligtvis lager och proffsbutik. Vi riktar oss till konsument, byggare samt arkitekter och kan erbjuda en helhet med allt från godkända tätskiktssystem till det senaste inom badrumsinteriör.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons