Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Villautställningar > Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar
Övriga kategorier

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar

Letar du efter ett speciellt utseende på din villa? Här finns attraktiva villor i sten, tegel och puts. Ska du bygga ny villa i sten, tegel eller puts har du hittat rätt. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande sten/puts/tegel utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Ett lite enklare sätt att hitta hem.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi bygger dina drömmar!
Hemsida
Kontaktinformation

Hem för ett aktivt liv
Hemsida
Kontaktinformation

Tillsammans skapar vi ditt unika hem. Det finns bara ett Trivselhus - Ditt.
Hemsida
Kontaktinformation

Gammal svensk hustradition med hög kvalitet. Alla våra hus går även att få med puts.
Hemsida
Kontaktinformation

Öppna dörren till ett nytt excellent hem!
Hemsida
Kontaktinformation

Livets kanske viktigaste val ska kännas tryggt - Välj därför ett Hjältevadshus!
Hemsida
Kontaktinformation

Hemlängtan sedan 1927
Hemsida
Kontaktinformation

Vi ställer höga krav på material från våra underleverantörer - i alla led.
Hemsida
Kontaktinformation

Utgångspunkten när du bygger hus med Willa Nordic är dina egna idéer.
Hemsida
Kontaktinformation

Kvalitetshus med flexibel design!
Hemsida
Kontaktinformation

Ökad makt över den egna vardagen och en sund livsmiljö.
Hemsida
Kontaktinformation

Mjöbäcks Villan:s affärsidé är att tillfredsställa människors behov av funktionellt boende.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi är hustillverkaren för er som önskar hus som innehåller lite mer.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Villor Sten/Puts/Tegel


Moderna byggblock i sten är nästan lika smidiga som trä. Det gäller även vid ledningsomdragningar och vid infästning i väggarna. Ett stenhus är relativt underhållsfritt och byggnaden har en mycket stabil och säker konstruktion om det byggs på rätt sätt. Fördelen med ett stenhus är att temperaturen håller sig på en jämnare nivå. Stenens temperatur förändras långsamt och det påverkar hela inomhusmiljön. På sommaren upplevs då huset som svalt och på vintern upplevs huset som varmt, såvida huset inte blir alldeles utkylt. Då blir kylan än värre. Däremot är ett stenhus något dyrare att bygga. Det kan dock kompenseras med lägre underhållskostnader och lägre premier hos försäkringsbolagen. En annan nackdel är att husen blir väldigt tunga. Risker för sättningar finns, särskilt om marken är mjuk eller sank. Det kräver därför en noggrannare kontroll av marken innan grunden byggs. Det gäller även fukt. Om huset byggs korrekt minskar risken för fuktskador jämfört med ett trähus. Däremot ökar risken om betongen inte torkar ut ordentligt. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller Villor/Sten/Puts/Tegel.

Länktips: Villor Trä-Friggebodar/Förråd-Fritidshus-Garage/Carport-Timmerhus-Uterum/Vinterträdgård-Grindar/Staket/Stängsel.

 
 

AnebyHus

Industrigatan 15, Box 184
578 24 Aneby
Tel: 0380-470 00
Fax: 0380-404 65

Org.Nr: 556275-6717

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - AnebyHus
Ett nytt hus är inte bara en stor ekonomisk affär. Vi på Anebyhus ser det även som en kärleksaffär - mellan dig och huset. Om förälskelsen ska vara för evigt måste huset klara det mesta, i vått och torrt. Därför bygger vi alltid på en stabil grund av kunskap. Välkomna!

Hemsida Karta
 

Attraktiva Hus

Box 71
667 22 Forshaga
Tel: 054-87 47 11

Org.Nr: 556623-9801

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Attraktiva Hus
Attraktiva Hus bygger fantastiska hus till varje tomt. Vi erbjuder hjälp med allt som har med ett uppförande av ett hus att göra. I vår byggledning förespråkar vi delad entreprenad. Varje leverantör ska ta det ansvar som följer med deras arbete. Det ger dig som kund en större säkerhet i ditt bygge och en större säkerhet i din byggekonomi. Varje Attraktiva Hus är unikt eftersom förutsättningar och önskemål är olika för varje kund bygger vi i princip aldrig samma hus två gånger. Genom oss får du ditt hus ritat precis som du vill ha det. Vi bygger och levererar färdiga husstommar till fast pris.

Hemsida Karta
 

Borohus AB

Öxabäcksvägen 9
512 65 Mjöbäck
Tel: 0325-186 20
Fax: 0325-340 02

Org.Nr: 556495-4039

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Borohus AB
Borohus startades 1928 och är ett av Sveriges äldsta trähusföretag och genom tiderna ett av de mest framgångsrika i husbranschen. Vår affärsidé: "Vi erbjuder flexibla boendelösningar med hög kvalité. Tillsammans med ett bra pris gör det Borohus till det självklara valet av husleverantör." Vi har försäljningskontor på flera platser i Sverige och även verksamhet utomlands. All tillverkning sker i Mjöbäck, ett litet samhälle mellan Borås och Falkenberg, där trähustraditionen levt och erfarenheter samlats i århundraden. Vi har lärt oss betydelsen av att lyssna på våra kunders önskemål och vi tillgodoser dem varje arbetsdag! Vi lovar att du kommer bli väl bemött i dina kontakter med oss och vi ser fram emot att bygga din nya villa eller fritidshus.

Hemsida Karta
 

Eksjöhus AB

Industrigatan 1, Box 255
575 23 Eksjö
Tel: 0381-383 00
Fax: 0381-169 66

Org.Nr: 556040-1597

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Eksjöhus AB
Många tycker att det är magiskt att se en tom tomt förvandlas till en bostad. Vi på Eksjöhus vet att det inte ligger några trollformler bakom ett hus med riktigt hög kvalitet. Snarare rör det sig om precision, yrkesskicklighet och gedigen erfarenhet. Vi har tillverkat trähus i mer än 65 år och är idag en av Sveriges ledande tillverkare. Som kund kan du känna dig trygg med Eksjöhus. Vår långa tradition gör att vi vet hur man ska bygga hus på bästa sätt. Det är det som gör att våra hus varar generation efter generation.

Hemsida Karta
 

Excellenthus

Älvsgården 2
504 92 Hedared
Tel: 033-22 24 00
Fax: 033-22 24 44

Org.Nr: 556095-2144

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Excellenthus
Att bygga hus är förmodligen det största projekt som en familj genomför. För de allra flesta är det en dröm att få bygga ett eget hus och dessutom kunna påverka både design och funktion för bästa boendemiljö. En tanke väcks vid köksbordet. Ni pratar och drömmer. Helt plötsligt har ni satt igång en process. Kom till oss när det är dags att göra verklighet av era tankar och visioner. Tillsammans bygger vi ert nya excellenta hem. Vi som står bakom Excellenthus har lång erfarenhet av arkitektur, konstruktion och husbyggnation. Väggarna är en av våra viktiga hörnstenar för att ge er ett snyggt och energisnålt drömhus. Excellenthus är möjligheternas hus tack vare vårt smarta och flexibla sätt att bygga med färdiga betongväggar. Hos Excellenthus har ni mycket stor valfrihet. Vi bygger inte bara typhus utan vi arkitektritar efter era önskemål. Ta med era egna tankar och förslag. Vi lyssnar med stort engagemang och öppenhet. Våra kreativa och erfarna arkitekter anpassar huset efter era önskemål. Med vår långa erfarenhet har vi mycket kunskap och kan erbjuda många goda råd. Vi säljer och bygger hus med kunden i centrum.

Hemsida Karta
 

Hjältevadshus AB

Storgatan 10
570 32 Hjältevad
Tel: 0381-239 00

Org.Nr: 556574-7168

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Hjältevadshus AB
Ett bra hus ska kännas bra. Ända in i själen. Det är ju i hemmet du ska kunna landa i vardagen och få de där underbara stunderna när allting stannar upp och du bara kan njuta. Därför bygger vi på Hjältevadshus AB in hemkänslan i våra hus redan från början. Det kan handla om ett rymligt klädvårdsrum, ljusinfall från ett takfönster eller varför inte närhet till en skön uteplats? Men lika viktigt som huset är husaffären. Magkänslan måste vara rätt. Det är därför vi har utvecklat Sveriges säkraste byggmetod. Genom att bygga som vi gör.

Hemsida Karta
 

Kärnhus

Rundelgatan 2, Box 65
573 21 Tranås
Tel: 0140-535 62
Fax: 0140-169 79

Org.Nr: 556610-0151

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Kärnhus
Kärnhus är ett gammalt svenskt varumärke. Tillverkning av prefabriserade hus startade redan 1956. Företaget har som affärsidé att anpassa husen efter kunderns önskemål med arkitektonisk bearbetning och anpassning till tomt och omgivande bebyggelse. Flexibilitet och anpassning till varje kunds speciella förutsättningar och önskemål ger optimal ekonomi. Ni kan själva välja vad som ska ingå i vår husleverans och själva färdigställa huset efter vårt stommontage. Vid kontakt med oss träffar ni vår arkitekt Bo Andersson, som gärna besöker er för att tillsammans med er, göra skisser eller så träffas ni på er tomt, eller vid något av våra visningshus.

Hemsida Karta
 

Mjöbäcks Villan

Öxabäcksvägen 2
512 65 Mjöbäck
Tel: 0325-61 81 00
Fax: 0325-61 81 80

Org.Nr: 556135-1254

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Mjöbäcks Villan
När vi på Mjöbäcks Villan bygger ditt framtida hem utgår vi från dina behov, dina idéer och dina drömmar. Vi kompletterar med vår passion för hus, våra yrkeskunskaper och självklart erfarenheten vi samlat på hög i flera decennier. Tillsammans med dig blir vi ett svårslaget team, som tillsammans ser till att ditt hus blir precis så fantastiskt som du föreställt dig. Så där bra som det gärna blir när du får välja själv.

Hemsida Karta
 

Myresjöhus

574 85 Vetlanda
Tel: 0383-960 00
Fax: 0383-914 40

Org.Nr: 556031-7702

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Myresjöhus
Myresjöhus - hemlängtan sedan 1927. Vi är en ledande hustillverkare för dig som vill bygga nytt hus! Vi ligger i frontlinjen när det gäller utveckling, design, arkitektur och kvalitet. Alla våra villor är arkitektritade med hög funktionalitet. Att bygga hus med Myresjöhus innebär trygghet.

Hemsida Karta
 

Rörvikshus Sweden AB

Bygdegårdsgatan 8
570 01 Rörvik
Tel: 0382-212 80

Org.Nr: 556622-0926

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Rörvikshus Sweden AB
Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i 50 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Ett hus anpassat efter drömmar och behov. Vi är alla olika. Därför ska ditt nya hus vara personligt. Ett personligt hem av förstklassig kvalitet. Och till rätt pris. För möjligheten att bygga ditt egna arkitektritade hus är större än du kanske anar. Välkommen att hitta ditt Rörvikshus. Välkommen att hitta hem.

Hemsida Karta
 

Trivselhus AB

Bockaberg
570 10 Korsberga
Tel: 0383-208 00
Fax: 0383-208 90

Org.Nr: 556402-2977

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Trivselhus AB
Trivselhus är en av Sveriges största hustillverkare och en del i Södra. Det ger extra trygghet när du ska bygga hus. En villa från hustillverkaren Trivselhus innebär kvalitet, design och en hög standardutrustning. Vi tillverkar personliga villor med hög flexibilitet. Tillsammans med en husdesigner ges möjlighet att skräddarsy ditt hus, att bygga hus format efter familjens förutsättningar och tomtens beskaffenhet. Det finns bara ett Trivselhus - Ditt!

Hemsida Karta
 

VårgårdaHus AB

Terminalgatan 2, Box 154
447 24 Vårgårda
Tel: 0322-650 450
Fax: 0322-650 450

Org.Nr: 556477-6911

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - VårgårdaHus AB
Funderar du på att bygga hus?

För de allra flesta är det ett spännande och stort steg att ta. Desto viktigare att du har en kunnig och pålitlig husbyggare, som engagerat hjälper dig hela vägen. Det lovar vi att vi ställer upp på.

Hos oss får du proffsig hjälp av arkitekter, snickare och rådgivare redan från start. Du får också alla möjligheter att själv vara med och forma ditt hus, så att det passar dig och din familj allra bäst.

Vill du ett kvalitetshus fullt med vackra detaljer, genomtänkta funktioner, energismarta lösningar och lång hållbarhet, så har du kommit helt rätt.

VårgårdaHus är en husleverantör med ett brett urval av välbyggda villor med kloka planlösningar. Husen går att få från klassik, traditionell stil till lite modernare i 1-,1,5- och 2-planslösning eller i suterrängutförande.

Välkommen till VårgårdaHusHemsida Karta
 

VästkustStugan AB

Öxabäcksvägen 9
512 65 Mjöbäck
Tel: 0325-186 00
Fax: 0325-340 02

Org.Nr: 556468-2515

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - VästkustStugan AB
VästkustStugan AB har högsta flexibilitet i våra villor och fritidshus. Vi är redskapet för dig till ett angenämt boende för dig och din familj. Våra fritidshus är anpassade för åretruntbruk och med några justeringar blir de större modellerna villaanpassade. Hos oss är det Du som bestämmer var "skåpet ska stå". Du får alltid ett trevligt och personligt bemötande i dina kontakter med oss.

Hemsida Karta
 

Willa Nordic AB

Bäckgatan 5
570 02 Stockaryd
Tel: 0382-181 000
Fax: 0382-200 24

Org.Nr: 556361-9161

Villor - Sten/Puts/Tegel Utställningar - Willa Nordic AB
Det första huset signerat Willa Nordic byggdes 1989. Redan då var vår filosofi att bygga hus på ett mer effektivt sätt än när man bygger lösvirkeshus. Något av ett småländskt drag. Precis som det hantverkskunnande som genomsyrar varje led i produktionen. Sedan taket lades på vårt första hus har vi genomfört runt 3000 projekt runt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Tyskland och Holland. Vart och ett av dem har bidragit till kunskaper och erfarenheter som kommer dig tillgodo vad gäller pris och kvalitet.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons