Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Badrumsutställningar > Dusch Utställningar
Övriga kategorier

Dusch Utställningar

Idag finns det massor av modeller att välja mellan. Det kan löna sig att titta runt hos olika utställare för att hitta den dusch som passar hos just dig. Dusch är något som man använder regelbundet, varför då inte välja en dusch som man dessutom trivs i?  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande duschsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Eurobad är ett företag som sätter kvalité och modern design i fokus.
Hemsida
Kontaktinformation

Swetub - Bästa förhållandet mellan pris och kvalité.
Hemsida
Kontaktinformation

Allt du behöver i ditt badrum!
Hemsida
Kontaktinformation

Nordens största tillverkare av VVS-produkter
Hemsida
Kontaktinformation

Arrow - duschkabiner, duschväggar, duschpaneler, ångbastur och badrumsprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation

Unna dig ett lyxigare badrum, utan att betala mer.
Hemsida
Kontaktinformation
Skicka offertförfrågan

Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Kontaktinformation

Exklusiva lösningar för ditt badrum.
Hemsida
Kontaktinformation

Dusch YH9090AL. Pris 9995:-. Besök vår hemsida och se vårt stora sortiment.
Hemsida
Kontaktinformation

Inspireras av våra badrumsmiljöer!
Hemsida
Kontaktinformation

Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Kontaktinformation

Duschlösningar Badrumsmöbler Bubbelkar
Hemsida
Kontaktinformation

Exklusiva duschset - dusch på en högre nivå.
Hemsida
Kontaktinformation

Välbefinnande för kropp och själ
Hemsida
Kontaktinformation

Spendera mer tid i din dusch!
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Dusch


Duschen är den del av badrummet som de flesta använder varje dag. Tänk därför efter en gång extra när du väljer dusch. Begrunda allt från dina behov till dina badrumsytor.  Oavsett om du söker en duschvägg, duschkabin eller vill unna dig något extra med en ångdusch. En dusch ska vara både snygg och lätt att hålla ren. Det finns ett stort utbud av härliga duschar och duschväggar både till det lilla och till det välkomnande stora badrummet. På
Offertsvar hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörar när det gäller duschar.

Länktips: Bastu/Ångbad-Golvvärme-Spabad/Pooler-Fuktspärr/Fix/Fog-
Kakel/Natursten/Mosaik
-Badrumsinredning-Badkar/Bubbelbad.

 
 

Arrow Skandinavien AB

Gårdstensvägen
424 61 Angered
Tel: 031-330 00 10

Org.Nr: 556247-8007

Dusch Utställningar - Arrow Skandinavien AB
Arrow Skandinavien AB är ett familjeföretag med 40 års erfarenhet i badrumsbranschen, och våra duschar, kabiner, duschpaneler och ångbastur finns i hundratusentals svenska hem. Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Göteborg, varifrån vi skickar ut våra produkter till hela Skandinavien och kontinentala Europa.

Tack vare att vi har egen tillverkning kan vi leverera pålitliga produkter till bra priser. Vi har kundens trygghet i fokus och tillhandahåller fortlöpande service genom vårt nät av underhållstekniker. Vi har dessutom avtal med ett flertal av Sveriges större VVS-återförsäljare.

Hemsida Karta
 

Badex AB

Gårdsvägen 4
160 70 Solna
Tel: 08-644 05 60
Fax: 08-644 61 20

Org.Nr: 556456-8490

Dusch Utställningar - Badex AB
Badex är ett företag som verkat inom sanitetsbranschen i 70 år. Fokus har hela tiden varit att handla med kvalitetsvaror och vi har arbetat med de största inom branschen. Förr har Badex sålt direkt till slutkonsumenter men de senaste 15 åren har vi sålt våra produkter via återförsäljare där sådana finns. Nu går Badex in på sin tredje generation vilket kommer att innebära en anpassning till moderna arbetssätt och tekniker, därav satsningen på webbsida. Vi kommer även att arbeta för ett bredare återförsäljarnät av specialister inom badrum och kök. Vår förhoppning är att vårt unika sortiment ska kunna komma fler tillgodo på ett enkelt sätt framöver.

Hemsida Karta
 

Dansani

Lokstallarna, Stationsgatan 37
302 45 Halmstad
Tel: 035-15 76 21

Org.Nr: 556029-5239

Dusch Utställningar - Dansani
Dansani grundades 1983. Ända sedan dess har vi fokuserat på att vara bland världens främsta leverantörer inom ett enda kärnområde - kvalitetsmöbler för badrummet. Detta innebär att våra mer än 200 anställda är mycket skickliga yrkesmän som vet vad som krävs för att utveckla, tillverka och marknadsföra dansk design av hög kvalitet.

Hemsida Karta
 

Eurobad

Sandvreten 5
746 91 Bålsta
Tel: 0171-518 05

Org.Nr: 969678-5600

Dusch Utställningar - Eurobad
För Eurobad är badrummet en viktig del av livskvalitet. Vi vill skapa ett badrum som inte bara är bad och dusch, utan även ingår som en del av boendemönstret. Grunden i vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den bästa produkten och service på marknaden. Därför följer vi noggrant utvecklingen på badrumsfronten ute i Europa. Vi har en god och nära relation med våra fabriker som möjliggör flexibla designlösningar och snabba leveranser. Vi har med omsorg valt ut högkvalitativa produkter med mängder av möjligheter som passar för både små som stora badrum, eller varför inte spa. Det är viktigt för oss att våra badrums inredningar skall vara både funktionella och stillfullt designade. Men det centrala är att vi med våra möbler skapar nya möjligheter för dig och din personlighet. I grund och botten handlar det om livets glädje. Välkomna!

Hemsida Karta
 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Dusch Utställningar - Hafa Badrum
Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

HF Trading

Gamlebyvägen 1
520 11 Vegby
Tel: 0321-721 60
Mobil: 0708-56 95 86

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Dusch Utställningar - HF Trading
Vi på HF-Trading importerar allt inom bubbelbadkar/massagebadkar, traditionella badkar, utomhus-spa, swim-spa, ångbastu, duschkabiner, massageduschar, bastu, infraröd bastu, badrumsmöbler m.m. Välkommen att titta runt i vårt sortiment!

Hemsida Karta
 

Ifö Sanitär AB

Folkets Husgatan 1, Box 140
295 22 Bromölla
Tel: 0456-480 00
Fax: 0456-480 48

Org.Nr: 556033-0788

Dusch Utställningar - Ifö Sanitär AB
Vatten är centrum för Ifö. Alla våra produkter är på något sätt tätt samman- bundna med vatten, oavsett vilka det handlar om. Ifö är också beroende av vatten. Inte konstigt då att vi värnar om det. Vår omtanke om vattnet och miljön resulterade redan på 90-talet i dubbelspolningen som sparar åtskilliga liter vatten varje dag i varje hushåll. Mörrumsån vid fabriken i Mörrum och Ivösjön vid Bromöllafabriken, har också haft en avgörande betydelse för vår historia och våra framgångar. Nu är vi Nordens största tillverkare av VVS-produkter i porslin, plast och metall för badrum och kök. Ifö har funnits i mer är 100 år. Vi kommer alltid finnas kvar.

Hemsida Karta
 

Luxway Nordic AB

Datavägen 43A
436 32 Askim
Tel: 031-89 90 80
Fax: 031-89 90 80

Org.Nr: 556717-0302

Dusch Utställningar - Luxway Nordic AB
Luxway omfattas av mångårig erfarenhet av kunskaper inom hälsa och välbefinnande. Vi vill på ett kompetent och högkvalitativt sätt förmedla, för den Svenska marknaden, nya möjligheter att finna vägen till ett välbefinnande för kropp och själ. Vikten att vårda sin kropp blir allt mer betydande i en tid där allt högre krav ställs på oss. Samtidigt som vi lever i en tid där miljön/kost mm många gånger verkar negativt på vår hälsa. Luxway vill förmedla den många tusen år gamla kunskapen av vikten med det infraröda ljuset och dess positiva effekter . En kunskap som under de senaste 50 åren har utvecklats och förfinats till högkvalitativa infraprodukter. Dessa har även utvärderats och kliniskt testats ur ett flertal aspekter. Allt för att ytterligare övertyga forskare, läkare samt idrottsutövare om de fördelaktiga effekterna på kroppen som det infraröda ljuset medför. Vårt mål är att du på ett enkelt sätt får ta del av information om det infraröda ljusets effekter och påverka, men även erbjudas möjlighet att kostnadsfritt få prova produkterna hos våra återförsäljare. Utifrån detta hoppas vi att du har fått den kunskap du behöver för att uppnå hälsa och välbefinnande i just ditt liv.

Hemsida Karta
 

Macro International AB

Sven Hansons Gata 1
312 96 Laholm
Tel: 0430-484 00
Fax: 0430-705 68

Org.Nr: 556259-0694

Dusch Utställningar - Macro International AB
Något vi på Macro alltid har värderat högt är ditt välbefinnande, nu vill vi fokusera ännu mer på det. Att få visa vem vi är, vad vi står för och vad vi kan göra för dig. Vattnets förmåga att skapa lugn, harmoni och välbefinnande för oss människor är enorm. Genom vatten, ånga och massage erbjuder vi formsäkra och funktionella produkter för avslappning, njutning, återhämtning eller helt enkelt tvagning. Oavsett när på dygnet eller hur många gånger så är det din stund. Välkommen till Macro - vi gör din stund möjlig!

Hemsida Karta
 

Noro Scandinavia

Montörgatan 7
302 60 Halmstad
Tel: 035-16 64 30
Fax: 035-16 64 31

Org.Nr: 556674-1673

Dusch Utställningar - Noro Scandinavia
Riktigt läcker design, överraskande lösningar, genuin kvalitet och priser som gör att du kan skapa ditt drömbadrum utan att gå över budget. Det är i grunden vad Noro Scandinavia försöker leva upp till varenda dag. Vi har tillsammans 31 år i branschen och kallar oss badrumsproffs utan att skämmas. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val så att du kan unna dig den vardagslyx du behöver. Vi skapar produkter vi kan vara stolta över. Produkter som utvecklats med värdighet och där vi inte tvingats välja bort kvalitet och design. Produkterna är riktade direkt mot de nordiska hemmen, utan kompromisser där kvalitet, form, teknik, och funktion är våra baselement till ett rättvist pris. För att nå dit förädlar vi hela kedjan från skiss till färdig produkt. Du ska känna dig trygg och belönad efter ditt val, som du stolt ska kunna visa upp under många år. Står det Noro på det du väljer så har du kommit en bra bit på väg.

Hemsida Karta
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00

Org.Nr: 556052-4984

Dusch Utställningar - Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida
 

SweTub / EB Trading Group AB

Knutsgatan 4A
722 14 Västerås
Tel: 021-12 00 77

Org.Nr: 556731-0783

Dusch Utställningar - SweTub / EB Trading Group AB
SweTub - Duschkabiner, massagebadkar och utomhusspa.

SweTub slog upp portarna för internetförsäljning år 2007 och har sedan dess försett massor av Svenska och nordiska hem med duschkabiner, massagebadkar och utomhusspa / spabad.

Vårt måtto är och förblir:
- Bästa förhållandet mellan pris och kvalité.

Det är genom grundligt arbete med att finna de bästa leverantörerna och fabrikerna som vi idag kan sälja spabad, duschkabiner och massagebadkar med hösta finish och kvalité.

Genom stora inköp och personal på plats, låga lokalkostnader och effektiv distribution pressar vi priserna maximalt.

Hos oss på SweTub kan du känna dig trygg med ditt inköp och vi är övertygade om att du kommer bli nöjd!


Hemsida Karta
 

Vetro Group AB

Kvistvägen 2
433 48 Partille
Tel: 031-46 18 00
Fax: 031-46 18 04

Org.Nr: 556611-6959

Dusch Utställningar - Vetro Group AB
Vetro grundades 1998 och har flera års erfarenhet i branschen. Under åren som gått har vi tagit fram flera nya, spännande produkter och växt mer och mer.

Hemsida Karta
 

VVS Marketing AB

Vindkraftsvägen 8
135 70 Stockholm
Tel: 08-709 00 99
Fax: 08-709 00 09

Org.Nr: 556492-5229

Dusch Utställningar - VVS Marketing AB
VVS Marketing är sedan 1994 generalagent för Duscholux i Sverige. VVS Marketing är specialister på att anpassa duschväggar för kunder med högt ställda krav på funktion och kvalitet. I vårt sortimentet ingår även inbyggnadscisterner från Jomo med tillhörande vägghängda WC. Vi marknadsför även Linea collection, en läckert högglanslackerad badrumsmöbelserie från spanska Royo. Du når oss och våra produkter via vårt försäljningskontor i Tyresö eller via någon av våra duktiga återförsäljare.

Hemsida
 

Westerbergs Badrum AB

Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 45 80
Fax: 035-15 45 99

Org.Nr: 556005-1491

Dusch Utställningar - Westerbergs Badrum AB
För att trivas i ditt badrum ska du känna att det stämmer med din stil och ditt sätt att vara. Därför har vi utvecklat ett brett och flexibelt sortiment. Men vi på Westerbergs gör också allt vi kan för att förenkla för dig så att du lätt ska hitta just din stil.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons