Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Syllbyte

Behöver du göra ett syllbyte på din fastighet. Skicka en offertförfrågan och få kontakt med företag i ditt område som arbetar med syllbyten. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är din fastighet i behov av ett syllbyte?

En syll är en en balk som ligger nära marken och fungerar som underlag för övriga konstruktionsdetaljer. Syllen finns många gånger i byggnadens yttervägg. Ge dig inte på att byta syllar på egen hand ifall du inte vet hur man gör. Ta istället kontakt med företag som ser till att arbetet utförs både professionellt samt noggrant.

Ifall du tycker det är både krångligt och tidskrävande att hitta passande företag är du långt ifrån ensam. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att komma i kontakt med kompetenta företag som inte ruinerar dig på pengar. Eftersom vi har anslutna företag över hela landet ser vi till att du kommer i kontakt med företag i i din kommun. Samtliga av våra anslutna företag har hög standard och kontrolleras regelbundet. Vår tjänst kostar ingenting och ger dig möjligheten att spara både tid, pengar samt energi.

Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. I din offert ska du ha med en beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt hur mycket du är villig att betala. Vidare ska du ange dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska börja.

När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till våra anslutna företag. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar och du är inte tvungen att välja något av förslagen. Valet är helt och hållet ditt eget och du är fri att ställa de olika förslagen mot varandra. Företagen kommer att slåss om din uppmärksamhet vilket är till din fördel.

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons