Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Rivningsarbeten i Östhammars kommun

För att riva en byggnad kan det behövas en rivningsanmälan och rivningslov. Oavsett om rivningsanmälan krävs eller inte så gäller plan- och bygglagen och andra föreskrifter. Anlita ett företag i din närhet som kan hjälpa er med både rivning och kontakten med byggnadsnämnden i Östhammars kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att utföra rivningsarbeten av olika slag?

Ifall du vill riva en byggnad behövs det i vissa fall både en rivningsanmälan samt rivningslov. Vare sig du behöver lämna en rivningsanmälan eller inte är det bygg- och planlagen samt övriga föreskrifter som gäller. Rivningsarbeten är inte något som man bör utföra på egen hand, speciellt om man inte är speciellt händig av sig. Ta istället kontakt med professionella företag som utför rivningsarbeten för att känna dig säker på att arbetet görs på rätt sätt.

Ifall du tycker att det är svårt att hitta företag som är både seriösa och prisvärda är du långt ifrån ensam. Vi på Offertsvar hjälper dig att komma i kontakt med företag som utför rivningsarbeten av alla slag. Samtliga av våra anslutna företag är kompetenta och genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker. Våra anslutna företag är dessutom spridda över hela landet vilket gör att vi ser till att du kommer i kontakt med företag i Östhammars kommun.

Genom att använda dig av vår tjänst, som dessutom är helt gratis, sparar du både på tid, pengar samt energi. Du behöver inte längre slösa din tid på att leta reda på företag utan kan istället göra betydligt intressantare saker. Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan via vår hemsida. När vi har tagit emot fin offert förmedlar vi den vidare till företag som matchar dina önskningar. Vi fungerar helt enkelt som mellanhanden mellan dog och företagen.

Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt en prisbegäran. Var så tydlig som möjligt så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vidare ska du fylla i dina kontaktuppgifter samt när du vill att arbetet ska börja. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket underlättar för dig då du slipper läsa igenom massa intresseanmälningar. Du blir inte heller bunden till att välja något av förslagen och du har ingenting att förlora!

Finansiering/Lån Östhammars kommunLås Östhammars kommun
Lager/Förråd Östhammars kommunTest Östhammars kommun
Solskydd Östhammars kommunTrycka hus Östhammars kommun
Tryckeri Östhammars kommunKontorsstäd Östhammars kommun
Anläggningstransporter Östhammars kommunAvloppsarbeten Östhammars kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons