Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Rengöring av värmesystem

När radiatorer och ledningar åldras fylls de med smuts och avlagringar som inte hör hemma i värmesystemet. Man kan behöva rengöra värmesystemet och därmed sänka sina kostander för uppvärmningen av fastigheten. Här kan du få kontakt med företag som arbetar med rengöring av värmesystem i ditt område. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att rengöra ditt värmesystem?

När ledningar samt värmeelement blir gamla fylls de med avlagringar och smuts som inte borde vara i värmesystemet. Det är då nödvändigt att rengöra sitt värmesystem och i och med det sänka sina uppvärmningskostnader. Ta kontakt med företag som sysslar med rengöring av värmesystem för att vara säker att arbetet utförs både professionellt samt noggrant.

Många anser att det kan vara både svårt och tidskrävande att leta upp bra företag som håller vad dem lovar. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med det annars krångliga letandet. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen och vår tjänst är helt kostnadsfri. Eftersom vi samarbetar med företag över hela Sverige ser vi till att du får kontakt med företag i i din kommun.

Genom att vända dig till oss får du möjligheten att spara både pengar, tid samt energi. Samtliga av våra anslutna företag är av hög standard och genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig helt säker på att du får den hjälp som du behöver.

Det enda som vi vill att du ska göra är att fylla i en offertförfrågan som du sedan skickar in till oss via vår hemsida. Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver hjälp med samt en prisbegäran. Vidare ska du fylla i dina kontaktuppgifter samt när du vill att arbetet ska påbörjas.

När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till passande företag som är anslutna till vårt system. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket underlättar för dig då du slipper läsa igenom hundratals olika intresseanmälningar. Valet är helt och hållet ditt eget och du är fri att jämföra förslagen med varandra för att kunna välja det förslag som du tror kommer passa dig bäst.

Skicka in en offertförfrågan redan idag och få den hjälp som du behöver!

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons