Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Pool i Gävle kommun

Funderar du på att bygga swimmingpool? Det är mycket att tänka på och kräver både planering och eftertänksamhet. Det finns en mängd olika typer av pooler som inomhuspool, utomhuspool, nergrävd pool, pool ovanpå mark osv. Skicka en offertförfrågan och få hjälp från företag i Gävle kommun som arbetar med pooler. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Planerar du att bygga en swimmingpool?

Drömmer du om att ta ett svalkande dopp i din alldeles egna swimmingpool? Låt drömmen bli verklighet och skaffa dig den pool som du alltid velat ha. Dock är det en hel del att tänka på innan du ska köpa en pool. Första ska du fundera över vilken typ av pool som du är intresserad av. Det finns flera olika typer av pooler i olika storlekar och modeller. Det finns både utomhuspooler och inomhuspooler, pooler ovan mark samt nergrävda pooler etc. Ta kontakt med företag som arbetar med pooler så du kan vara säker på att allt går rätt till.

Många anser att det kan vara både svårt och tidskrävande att hitta seriösa företag som inte tar alltför mycket betalt. Låt oss hjälpa dig med att hitta passande företag. Vi på Offertsvar har anslutna företag som är spridda över hela landet som arbetar med pooler. På grund av detta ser vi till att du kommer i kontakt med företag i Gävle kommun.

Genom att vända dig till oss sparar du både energi, tid och pengar. Du slipper slösa tid på att hitta kompetenta företag och kan göra något bättre av din tid. Alla de företag som är anslutna till vårt system är av god kvalitet och kontrollers regelbundet. Allt detta för att du ska kunna känna dig så säker som möjligt.

Vår tjänst är helt gratis och du har ingenting att förlora. Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in ett offertförfrågan via vår hemsida. Efter att vi har mottagit din offert förmedlar vi den vidare till våra anslutna företag. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Din offert bör inkludera en tydlig beskrivning av vad det är som du är ute efter samt hur mycket du är beredd att betala. Vidare ska du ange när du behöver hjälp samt dina kontakt uppgifter.

Du kan max ta emot fem stycken offertsvar och valet är helt och hållet ditt eget. Du är inte bunden till att välja något av förslagen. De olika företagen kommer att konkurrera om din uppmärksamhet vilket är till din fördel.

Syllbyte Gävle kommunByggstäd Gävle kommun
Grunder Gävle kommunEnergi / Uppvärming / Kyla Gävle kommun
Vitvaror Gävle kommunBarnpassning Gävle kommun
Plåtslageri Gävle kommunSprängning Gävle kommun
Försäljning av villa eller radhus Gävle kommunRadonutredning Gävle kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons