Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Larm

Vill du ha ett tryggare hem? Installera ett larm och känn dig säkrare när du lämnar din bostad. Idag finns larm för inbrott, rökdetektorer, vattendetektorer som slår larm vid översvämning och överfallslarm. Beskriv vad du behöver för larm så tar en larminstallatör i ditt område kontakt med dig. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Vill du ha hjälp med att installera larm?

Genom att installera ett larm kan du känna dig tryggare när du lämnar ditt hem. Säkerhetsbranschen växer snabbt och det uppkommer hela tiden nya lösningar. Idag finns det flera olika sorters larm såsom inbrottslarm, vattendetektorer, rökdetektorer, överfallslarm etc. För att vara säker på att larmet installeras rätt är det kanske dags att kontakta en säkerhetskonsult eller ett företag som ägnar sig åt larminstallationer av olika slag.

Det kan vara svårt att hitta passande installatörer som både är seriösa och inte alltför dyra. Vi på Offertsvar hjälper dig med att hitta kompetenta företag som uppfyller just dina behov. Genom att vända dig till oss sparar du både tid och pengar. Vår tjänst är dessutom helt kostnadsfri och du blir inte bunden till något. Eftersom vi samarbetar med företag och installatörer över hela landet kan vi enkelt se till så att du kommer i kontakt med företag som finns i i din kommun.

Samtliga av våra anslutna företag är kvalitetsgranskade och genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker. Låt oss bespara din tid så att du kan ägna dig åt betydligt roligare saker än att leta upp företag. Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning om vad det är som du behöver hjälp med. Du ska även ange hur mycket du är beredd att betala, vart du bor, när du vill att uppdraget ska börja och slutligen dina kontaktuppgifter.

När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till passande företag som är anslutna till vårt system. Du kan maximalt ta emot fem stycken offertsvar. Det är ditt och ingen annans val och du är fri att ställa förslagen mot varandra. Företagen kommer att slåss om din uppmärksamhet vilket gör att du kan pressa priserna ytterligare.

Skicka in en offertförfrågan till oss redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons