Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Kontorsstäd i Norsjö kommun

På ett kontor ställs det helt andra krav på städningen jämfört med i ett vanligt hem. Inte minst behöver golven kunnig omsorg för att se fräscha ut, eftersom vi går in med uteskor. Och handen på hjärtat, visst är det betydligt svårare att få medarbetarna att hålla riktigt rent i köksdelen/fikarummet på jobbet än i det egna hemmet. Välj en duktig städfirma till ditt kontor. Besökarna får ett gott första intryck när de möts av en välstädad entré och de anställda trivs bättre i en ren arbetsmiljö. Skicka en offertförfrågan och få svar och prisuppgifter från städföretag som arbetar med kontorsstäd i Norsjö kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver ditt kontor professionell hjälp med städningen?

Som de flesta vet ställs det helt andra krav på kontorsstädning än den städning som utförs i hemmet. På kontoret har de anställda på sig sina uteskor inomhus vilket leder till att golven kräver mycket omsorg då de blir extra smutsiga. Det är nödvändigt att kontoret är rent för att öka de anställdas trivsel. Dessutom arbetar man betydligt bättre i en ren arbetsmiljö. Ett välstädat kontor ger även besökarna ett bra första intryck.

Kontakta ett proffs som noggrant utför kontorsstädning på nolltid. Städfirmor hjälper dig med att skura golv, dammsuga, torka skrivbord, damma, tömma papperskorgar etc. Många anser att det kan vara både svårt och tidskrävande att hitta passande städfirmor som både är seriösa och prisvärda. Vi på Offertsvar hjälper dig med att hitta städfirmor som passar just dig. Eftersom vi samarbetar med firmor över hela landet ger det oss möjligheten att hjälpa dig med att komma i kontakt med firmor som finns i Norsjö kommun. Vår tjänst är helt gratis och vi ger dig möjligheten att spara både tid och pengar.

Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss på Offertsvar via vår hemsida. Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt en prisbegäran. Vidare ska du fylla i vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska påbörjas. Var så tydlig som möjligt i din offert så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

När vi har mottagit din offert skickar vi den vidare till passande städfirmor. Du kan maximalt ta emot fem stycken offertsvar från olika firmor vilket gör det lättare för dig att välja då du slipper gå igenom mängder av intresseanmälningar. Valet är ditt eget och du blir inte bunden till att välja något av förslagen. Använd dig av vår tjänst redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Elektriker Norsjö kommunSöker anställning Norsjö kommun
Värmepannor Norsjö kommunAffärsjuridik Norsjö kommun
Fuktisolering Norsjö kommunBergvärme Norsjö kommun
Transport Norsjö kommunRenhållning Norsjö kommun
Energiberäkningar Norsjö kommunGlasmästerier Norsjö kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons