Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Kaminer

Nu när el- och oljepriserna blir allt dyrare lönar det sig att installera en alternativ värmekälla. Med en braskamin får du både en mysig stämning och en bra värmekälla. Skicka en offertförfrågan och få svar från företag i din närhet som kan installera en kamin i ditt område. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Vill du ha hjälp med att installera en kamin?

Både elpriserna samt oljepriserna går upp alltmer med tiden vilket gör att det lönar sig att installera en alternativ värmekälla. En kamin ger en mysig stämning samtidigt som du får en bra värmekälla. Tänk dig att du sitter framför din kamin med en kopp te och lyssnar på det sprakande ljudet från kaminen. Din kamin kan även fungera som en inredningsdetalj då den ger en gammaldags samt pittoresk känsla till hemmet. Kaminer finns i flera olika storlekar och modeller ifrån flera olika tillverkare. Kaminer fungerar även bra i sommarhus samt liknande byggnader som används relativt sällan på grund av att det går snabbt att värma upp kaminen.

Kaminen fungerar vid förbränning av vad, kol, pellets eller liknande. När dessa material förbränns bildas det rökgaser som leds ut genom skorstenen. En kamin är fristående och placeras ut i det rummet som ska värmas, det krävs inga extra värmeelement. En del kaminer kan dessutom användas i matlagningssyfte eller vid exempelvis kaffekokning.

Kanske funderar du på att installera en kamin men inte vet hur du ska gå till väga. Vi på Offertsvar hjälper dig att hitta passande företag som säljer kaminer av god kvalitet och som inte kostar alltför mycket. Eftersom vi samarbetar med företag över hela Sverige kan vi se till att du kommer att komma i kontakt med företag som finns i i din kommun.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi ger sig chansen att spara både tid och pengar. Det enda som vi kräver av dig är att du ska kontakta oss och berätta om vad det är som du behöver ha hjälp med. Detta gör du genom att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av din önskemål samt en prisbegäran. Du ska även ange vart du bor och när du vill att uppdraget ska påbörjas.

Vi förmedlar sedan vidare din uppdragsförfrågan till passande företag. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar och valet är helt och hållet ditt eget. Du blir inte uppbunden till att välja något av förslagen och du har ingenting att förlora.

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons