Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Friggebodar/Förråd i Norsjö kommun

Ny friggebod för förvaring eller som gäststuga. På offertsvar hittar du ledande tillverkare av ny friggebod och nytt förråd. Besök våra anslutna företag och hitta en ny friggebod eller nytt förråd som passar in i din miljö i ditt Norsjö kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du intresserad av att köpa en friggebod eller förråd?

En friggebod är en fristående komplementbyggnad som kan användas till flera saker som exempelvis förråd, gästhus, uterum etc. Byggnaden kräver inte något bygglov ifall den ska konstrueras på en tomt som är bebyggd med bostadshus. Det är viktigt att friggeboden följer lagens fundamentala krav på byggnader. Några av dessa krav är att friggeboden ska vara estetiskt tilltalande, att den inte för störa trafiksäkerheten, den får inte besvära grannarna i omgivningen etc. Förråd används främst till förvaring av saker av alla dess slag. Förråd finns i alla möjliga storlekar och varianter, bland de vanligaste typerna av förråd är vinds- och källarförråd samt garage som även det kan fungera som ett förråd.

Friggebodar och förråd går att använda inom flera områden. Det finns flera företag i Sverige som säljer både friggebodar och förråd. Många anser att det är både svårt och tidskrävande att hitta seriösa företag. Låt oss hjälpa dig att hitta företag som uppfyller dina behov. Vi på Offertsvar samarbetar med kompetenta företag över hela Sverige vilket gör att vi kan hjälpa dig med att komma i kontakt med företag i Norsjö kommun. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Vår tjänst är helt kostnadsfri och ger dig möjligheten att spara både tid och pengar.

Det enda som du behöver göra för att ta del av vår tjänst är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsidan. I din förfrågan ska du lämna en beskrivning av vad det är som du är ute efter samt en prisbegäran. Du ska även ange vart du bor någonstans samt när du vill att arbetet ska börja. Var så tydlig som möjligt i din beskrivning så att vi ska kunna matcha din offert med våra företag på bästa sätt.

När vi har mottagit din offert förmedlar vi den vidare till de företag som är anslutna till vårt system. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar. Det begränsade antalet är till för att du lättare ska kunna välja. Valet är helt och hållet ditt egna och du har även fria händer att jämföra förslagen mot varandra. Företagen kommer att tävla om din uppmärksamhet vilket gör att du kan ställa de krav som du vill. Du är inte bunden till att välja något av förslagen.

Du har ingenting att förlora på att använda dig av vår tjänst. Skicka in en offertförfrågan redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Företagsstäd Norsjö kommunPlåtslageri Norsjö kommun
Finansiering/Lån Norsjö kommunVitvaror Norsjö kommun
Personaluthyrning Norsjö kommunRörarbeten Norsjö kommun
Flytt & transport Norsjö kommunFörsäkringar Norsjö kommun
Magasinering Norsjö kommunBokföring/Redovisning Norsjö kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons