Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Elektriker

Behöver du hjälp av en elektriker? Elarbeten ska man inte utföra själv. En elektriker kan hjälpa dig med elbesiktning av befintlig el i huset eller lägenheten, dra nya elledningar eller kanske bara byta kontakter. Beskriv vad just du behöver hjälp med så får du offertsvar från en elektriker i ditt område. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du i behov av att hitta en skicklig elektriker? El-arbeten är många gånger farliga och något som man inte ska försöka sig på ifall man är okunnig inom det området. Det kan i vissa fall få katastrofala följder. Anställ istället en elektriker som både är kunnig och erfaren. Elektriker kan hjälpa dig med allt som rör olika el-arbeten. Några exempel av det som en elektriker kan hjälpa dig med är att dra nya elledningar, elbesiktning av den existerande elen i lägenheten eller huset, byta kontakter etc. Ingen elinstallation är för komplicerad.

Det kan vara svårt att hitta duktiga elektriker som är seriösa. Vi på Offertsvar hjälper dig med detta krångliga arbete. Genom att använda vår kostnadsfria tjänst sparar du både tid och pengar. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Samtliga av de företag som är anslutna till oss är både seriösa och kunniga inom sitt område. Företagen finns dessutom över hela landet vilket gör att det möjligt för oss att hitta ett företag som befinner sig i i din kommun. Vi har dessutom flera olika slags elektriker som utför olika typer av elinstallationer helt efter ditt behov.

Det enda som du behöver göra för att ta del av vår tjänst är att skicka in en offertförfrågan. I din förfrågan ska du beskriva vad det är för typ av arbete som du vill ha hjälp med samt vilka förväntningar du har. Ge även förslag på det pris som du är villig att betala. Vidare ska du ange vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska börja.

När vi har tagit emot din offertförfrågan förmedlar vi den vidare till våra anslutna företag. Du kan max ta emot fem offertsvar. Valet är helt upp till dig och du är inte bunden till att välja något av förslagen. Skicka in din förfrågan redan idag, du har ingenting att förlora och du kommer inte att ångra dig!

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons