Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Villautställningar > Garage/Carport Utställningar
Övriga kategorier

Garage/Carport Utställningar

Letar du efter garage eller carport?  Det kan löna sig att titta runt hos olika utställare för att hitta det garage/carport som passar hos just dig. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande garage/carport utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Mest hus för pengarna!
Hämta prislista på nätet.
Hemsida
Kontaktinformation

Sveriges största tillverkare av monteringsfärdiga garage.
Hemsida
Kontaktinformation

Varbergshus - Ett eget hus
Ett hus i lösvirke, designat efter dina önskemål.
Hemsida
Kontaktinformation

Välj kvalitet! Välj originalet!
Hemsida
Kontaktinformation

Måttbeställt kostar mindre än du tror!
Hemsida
Kontaktinformation

Välkommen till BraHus från Hedlunds
Hemsida
Kontaktinformation

Snygg Carport med ett förråd på hela 8 kvm.
Hemsida
Kontaktinformation

Välj och vraka bland våra produkter - alla med högsta kvalitet!
Hemsida
Kontaktinformation

Våra hus ger dig hög standard till fasta priser.
Hemsida
Kontaktinformation

En av Sveriges ledande tillverkare av: fritidshus / garage / friggebodar.
Hemsida
Kontaktinformation

Att bygga i timmer ger ökat utrymme för egna idéer.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Garage/Carport


Ett garage är dock inte bara ett litet hus att parkera bilen i under natten, utan kan även vara så mycket mer. Men det kräver ju naturligtvis ett visst underhåll som inte en carport gör i samma utsträckning. Det finns en uppsjö med olika garage och carport att välja på och i många olika prislägen. En carport är bekvämare att köra in och ut ur, eftersom ni inte behöver öppna och stänga någon port. Om ni väljer en garageport med automatisk portöppning blir det ju lite bekvämare förstås. Det går betydligt snabbare att köra in och ut i en carport och dessutom minskar också buller och avgaser. Men däremot kan garaget med fördel kombineras med ett förråd. Det som är viktigt att tänka på då är att ni avskiljer förrådet från garagedelen, annars är risken att det ni förvarar blir fuktigt eller smutsigt. Har ni en carport finns det troligtvis ett behov av ett fristående förråd eller friggebod, då gärna i anslutning till carporten eller till huset. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller Garage/Carport.

Länktips: Fritidshus-Friggebodar/Förråd-Villor Sten/Puts/Tegel-Villor Trä-Timmerhus.

 
 

Bra Hus

Järnvägsgatan 12
790 70 Furudal
Tel: 0258-312 00
Fax: 0258-312 01

Org.Nr: 556609-1996

Garage/Carport Utställningar - Bra Hus
Gör ett personligt val! Ditt nya hus ska vara som du när du är som bäst. Unik och personlig. Vi på Bra Hus vill ge dig ett hem som du trivs i och som andra ser som en självklar del av dig. Vår hundraåriga familjetradition ger dig den trygghet ditt husval förtjänar.

Hemsida Karta
 

Högloftet Företagcentrum AB

Högloftet Bankekind
585 93 Linköping
Tel: 013-533 90

Org.Nr: 556591-2499

Garage/Carport Utställningar - Högloftet Företagcentrum AB
Höglofthus, vars motto - ”Måttbeställt kostar mindre än du tror!” är det vi följer.

Är det dags att köpa hus i Linköping eller någon annanstans?
Höglofthus är en hustillverkare i Linköping som producerar och levererar fritidshus och villor i byggsats. Vi levererar över hela Norden och norra Europa.

Hemsida Karta
 

Hörmann

Skjutbanevägen 10
701 12 Örebro
Tel: 019-768 82 00
Fax: 019-768 82 01

Org.Nr: 556547-0241

Garage/Carport Utställningar - Hörmann
Välj kvalitet! Välj originalet! På marknaden för byggelement knyts nu även portar, dörrar, karmar och portmaskinerier till namnet Hörmann, eftersom Hörmann-gruppen är Europas största leverantör inom detta område. På 1960-talet inleddes en produktiv utveckling med utrymmesbesparande takskjutportar för garage samt industri- och hantverksbyggnader. Sortimentet har sedan dess ständigt utökats. Utöver de kända klassikerna omfattar detta sortiment även rullportar, vikportar, brandskyddsportar och snabbrullportar, portmaskinerier och styrsystem samt lastningsteknik, brand- och rökskyddsdörrar, entré- och innerdörrar, skärmtak och karmar.

Hemsida
 

Jabo

Gislavedsvägen 18
514 93 Ambjörnarp
Tel: 0325-66 17 00
Fax: 0325-60 315

Org.Nr: 556486-6332

Garage/Carport Utställningar - Jabo
Jabo utvecklar och marknadsför träprodukter för inne- och utemiljö till gör-det-själv-marknaden. Jabo är ett ledande konsumentmärke för hus, hem och trädgård i Sverige. Bolagets marknad är primärt byggvarumarknaden med inriktning på konsumentledet och ”gör-det-själv-kunderna”. Företagets produkter finns representerade på flertalet av de större bygghandelskedjorna. Jabo tillverkar även Fritidshus och Carport/ Garage av hög kvalité.

Hemsida Karta
 

Jörnträ AB

Storgatan 10
930 55 Jörn
Tel: 0916-107 00
Fax: 0916-109 55

Org.Nr: 556581-7565

Garage/Carport Utställningar - Jörnträ AB
Jörnträhus är ett genuint företag med lång historik, erfarenhet och en bred kunskap om trä, träförädling och timmerhus. Jörnträ grundades på 1930-talet och har sedan dess sysslat med trä och träförädling. Sedan 1960-talet har man producerat och byggt med timmer, detta gör att man kan känna sig trygg att välja ett hus från oss. Populariteten ökar och våra byggnader står att finna på ett stort antal platser i Sverige och världen.

Hemsida Karta
 

Mellby Garage AB

Gennevedsvägen 5
466 94 Sollebrunn
Tel: 0322-418 00
Fax: 0322-418 01

Org.Nr: 556245-3299

Garage/Carport Utställningar - Mellby Garage AB
Mellby Garage AB är Sveriges största tillverkare av monteringsfärdiga garage. Sedan 1943 har vi levererat drygt 65 000 garageenheter. Det gör oss till marknadsledande inom garagesektorn. Vår bärande idé är att ditt garage ska bli verklighet så snabbt och enkelt som möjligt - och till avtalat pris. Vi tillverkar lättmonterade och kompletta byggsatser, som vi levererar hem till din tomt. Du kan givetvis skräddarsy ditt villagarage så att det passar just dina behov genom att anpassa taktyp och storlek. Priset inkluderar bygglovshandlingar och anvisningar för grundläggningen.

Hemsida Karta
 

Ollas Timmerstugor

Industrivägen 8
795 32 Rättvik
Tel: 0248-201 08
Mobil: 070-759 06 24
Fax: 0248-120 33

Org.Nr: 556299-5455

Garage/Carport Utställningar - Ollas Timmerstugor
Knuttimrade hus har har byggts i många hundra år och sättet att bygga med handbilat timmer är i stort sett detsamma idag. Förändringen ligger i en anpassning till dagens krav på funktion och tillgång till nya material, bl. a. bättre isoleringsmaterial. Men handbilade hus byggs nu liksom tidigare stock för stock, som hantverksmässigt tillverkade byggelement med exakt inpassning. Stommarna timras på någon av våra byggplatser och levereras nedmonterade och märkta. Timmer är för de flesta något äkta genuint och gammaldags rejält. Ett välbyggt timmerhus kan stå i mer än 500 år och dess skönhet och värde ökar bara i takt med tiden. Vill du bo i ett hus som ger den rätta timmerkänslan och på samma gång har en låg energiförbrukning? Ett hus som kommer att bringa glädje för dig och kommande generationer. Välkommen att kontakta oss på Ollas Timmerstugor för mer information och kostnadsfri offert.

Hemsida Karta
 

Polhus AB

Sandbackavägen 3
903 46 Umeå
Tel: 0200-12 03 10

Org.Nr: 556624-0296

Garage/Carport Utställningar - Polhus AB
Friggebod, lekstuga, fritidshus, bastu, carport, utedass eller förråd - allt detta och mera därtill hittar du hos oss. Knuttimrade kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser. Lättmonterade byggsatser i alla storlekar! Polhus är självbyggarens bästa vän och självskrivna leverantör. De större husen kan du även få monterade av oss. Vi levererar alla trädelar inklusive dörrar och fönster, handtag och beslag. Alla delar är färdigt tillkapade så det ända du behöver göra är att montera dem på rätt plats. Du får en utförlig förteckning på delarna och var de skall sitta i huset. Du utför arbetet, spar pengar, får tillfredställelse och framför allt förverkligar du äntligen dina drömmar om att bygga ett eget fritidshus. Alla bör en gång i livet bygga en friggebod från Polhus

Hemsida Karta
 

S:t Anna Hus

Grännäsvägen
615 95 Valdemarsvik
Tel: 0123-466 70
Fax: 0123-466 71

Org.Nr: 556658-4313

Garage/Carport Utställningar - S:t Anna Hus
I Valdemarsvik i den vackra östgötska skärgården har vi tillverkat trähus i många år. Husen har ett klassiskt uttryck oavsett modell med modern och funktionell planlösning. Vi lägger stor vikt på detaljer i snickerier och profiler med inspiration från gamla hus runt Valdemarsvik. Husens namn som Ekö, Alskär, Almskär, har inspirerats från namn på öar i vår skärgård. Husen badar i ljus eftersom vår arkitekt har planerat siktlinjerna så att ljuset kommer in från alla håll. Våra hus ger dig hög standard till fasta priser Vi bygger nyckelfärdiga volymhus, med hög standard och kvalitet. Husen innehåller allt som behövs, till ett fast pris. Husen är inflyttningsklara redan 2-3 veckor efter leverans. Självklart är det möjligt att göra ändringsval.

Hemsida
 

VarbergsHus

Bjurumsvägen 14
430 20 Veddige
Tel: 0340-66 64 70
Fax: 0340-66 64 80

Org.Nr: 556250-9223

Garage/Carport Utställningar - VarbergsHus
Går ni i bygga hus tankar? Då är ni varmt välkomna till oss på Varbergshus. Vi bygger hus i lösvirke utifrån era egna önskemål. Vare sig ni vill ha ett arkitektritat hus, ett hus efter egen ritning eller ett av våra idéhus så hjälper vi er att genomföra ert husbygge. Väljer ni Varbergshus som hustillverkare får ni på köpet trygghet, kvalitet och en totalentreprenad till ett fast pris. På vår hemsida kan ni se våra husmodeller, lediga tomter och läs mer om hur vi kan hjälpa er att bygga ett eget drömhus.

Hemsida Karta
 

Älvsbyhus AB

Ställverksvägen 6
942 81 Älvsbyn
Tel: 0929-162 00
Fax: 0929-162 99

Org.Nr: 556573-8811

Garage/Carport Utställningar - Älvsbyhus AB
Älvsbyhus har levererat modulbyggda trähus sedan 1960. Genom årens lopp har vi sålt över 37 000 hus i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Den stora efterfrågan på Älvsbyhus i hela Norden har gjort att expansionen även har skett utanför Älvsbyn med produktionsanläggningar i Bjärnum, Kauhajoki i Finland och i Vålberg. Vår affärsidé är att sälja och tillverka färdigmonterade, källarlösa trähus i 1 eller 1,5 plan av hög kvalité till marknadens lägsta pris.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons