Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Badrumsutställningar > Bastu/Ångbad Utställningar
Övriga kategorier

Bastu/Ångbad Utställningar

Fördelen med dagens bastu och ångbad är att dom är lätta att placera och behöver inte så stor plats. Funderar du på att skaffa bastu, ångbad eller ångbastu? Skillnaden mellan bastu och ångbad är i huvudsak att bastun använder torr värme och en ångbastu innehåller hög luftfuktighet och värme.  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande bastu/ångbadsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Kontaktinformation

Rubin Pool är din kompletta pool-leverantör. Störst utbud, lägsta pris och bästa kval
Hemsida
Kontaktinformation

Swetub - Bästa förhållandet mellan pris och kvalité.
Hemsida
Kontaktinformation

En liten och lättplacerad bastu tillverkad i hållbar värmebehandlad furu.
Hemsida
Kontaktinformation

Med en bastu från Tylö håller du värmen levande livet ut.
Hemsida
Kontaktinformation

Arrow - duschkabiner, duschväggar, duschpaneler, ångbastur och badrumsprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation

Unna dig ett lyxigare badrum, utan att betala mer.
Hemsida
Kontaktinformation
Skicka offertförfrågan

Bastu YH20SN. Pris 13900:-. Besök vår hemsida och se vårt stora sortiment.
Hemsida
Kontaktinformation

Allt du behöver i ditt badrum!
Hemsida
Kontaktinformation

Välbefinnande för kropp och själ
Hemsida
Kontaktinformation

Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Kontaktinformation

Duschlösningar Badrumsmöbler Bubbelkar
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Bastu/Ångbad


I dag är bastun åter på modet.
I den våg av badrumsrenoveringar som sköljt över landet de senaste åren har både dubbla tvättställ, bubbelbadkar och relaxavdelningar byggts in i våra svenska hem. Med detta kommer nu också ett nyväckt intresse för bastubad. Att bygga bastu/ångbad är en investering för livet.Det finns även ångbastu och ångbad där en mild värme med en intensiv luftfuktighet för muskler att spänna av och tankar att fly. På
Offertsvar hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller Bastu/Ångbad.
 

 
 

Arrow Skandinavien AB

Gårdstensvägen
424 61 Angered
Tel: 031-330 00 10

Org.Nr: 556247-8007

Bastu/Ångbad Utställningar - Arrow Skandinavien AB
Arrow Skandinavien AB är ett familjeföretag med 40 års erfarenhet i badrumsbranschen, och våra duschar, kabiner, duschpaneler och ångbastur finns i hundratusentals svenska hem. Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Göteborg, varifrån vi skickar ut våra produkter till hela Skandinavien och kontinentala Europa.

Tack vare att vi har egen tillverkning kan vi leverera pålitliga produkter till bra priser. Vi har kundens trygghet i fokus och tillhandahåller fortlöpande service genom vårt nät av underhållstekniker. Vi har dessutom avtal med ett flertal av Sveriges större VVS-återförsäljare.

Hemsida Karta
 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Bastu/Ångbad Utställningar - Hafa Badrum
Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

HF Trading

Gamlebyvägen 1
520 11 Vegby
Tel: 0321-721 60
Mobil: 0708-56 95 86

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Bastu/Ångbad Utställningar - HF Trading
Vi på HF-Trading importerar allt inom bubbelbadkar/massagebadkar, traditionella badkar, utomhus-spa, swim-spa, ångbastu, duschkabiner, massageduschar, bastu, infraröd bastu, badrumsmöbler m.m. Välkommen att titta runt i vårt sortiment!

Hemsida Karta
 

Luxway Nordic AB

Datavägen 43A
436 32 Askim
Tel: 031-89 90 80
Fax: 031-89 90 80

Org.Nr: 556717-0302

Bastu/Ångbad Utställningar - Luxway Nordic AB
Luxway omfattas av mångårig erfarenhet av kunskaper inom hälsa och välbefinnande. Vi vill på ett kompetent och högkvalitativt sätt förmedla, för den Svenska marknaden, nya möjligheter att finna vägen till ett välbefinnande för kropp och själ. Vikten att vårda sin kropp blir allt mer betydande i en tid där allt högre krav ställs på oss. Samtidigt som vi lever i en tid där miljön/kost mm många gånger verkar negativt på vår hälsa. Luxway vill förmedla den många tusen år gamla kunskapen av vikten med det infraröda ljuset och dess positiva effekter . En kunskap som under de senaste 50 åren har utvecklats och förfinats till högkvalitativa infraprodukter. Dessa har även utvärderats och kliniskt testats ur ett flertal aspekter. Allt för att ytterligare övertyga forskare, läkare samt idrottsutövare om de fördelaktiga effekterna på kroppen som det infraröda ljuset medför. Vårt mål är att du på ett enkelt sätt får ta del av information om det infraröda ljusets effekter och påverka, men även erbjudas möjlighet att kostnadsfritt få prova produkterna hos våra återförsäljare. Utifrån detta hoppas vi att du har fått den kunskap du behöver för att uppnå hälsa och välbefinnande i just ditt liv.

Hemsida Karta
 

Macro International AB

Sven Hansons Gata 1
312 96 Laholm
Tel: 0430-484 00
Fax: 0430-705 68

Org.Nr: 556259-0694

Bastu/Ångbad Utställningar - Macro International AB
Något vi på Macro alltid har värderat högt är ditt välbefinnande, nu vill vi fokusera ännu mer på det. Att få visa vem vi är, vad vi står för och vad vi kan göra för dig. Vattnets förmåga att skapa lugn, harmoni och välbefinnande för oss människor är enorm. Genom vatten, ånga och massage erbjuder vi formsäkra och funktionella produkter för avslappning, njutning, återhämtning eller helt enkelt tvagning. Oavsett när på dygnet eller hur många gånger så är det din stund. Välkommen till Macro - vi gör din stund möjlig!

Hemsida Karta
 

Noro Scandinavia

Montörgatan 7
302 60 Halmstad
Tel: 035-16 64 30
Fax: 035-16 64 31

Org.Nr: 556674-1673

Bastu/Ångbad Utställningar - Noro Scandinavia
Riktigt läcker design, överraskande lösningar, genuin kvalitet och priser som gör att du kan skapa ditt drömbadrum utan att gå över budget. Det är i grunden vad Noro Scandinavia försöker leva upp till varenda dag. Vi har tillsammans 31 år i branschen och kallar oss badrumsproffs utan att skämmas. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val så att du kan unna dig den vardagslyx du behöver. Vi skapar produkter vi kan vara stolta över. Produkter som utvecklats med värdighet och där vi inte tvingats välja bort kvalitet och design. Produkterna är riktade direkt mot de nordiska hemmen, utan kompromisser där kvalitet, form, teknik, och funktion är våra baselement till ett rättvist pris. För att nå dit förädlar vi hela kedjan från skiss till färdig produkt. Du ska känna dig trygg och belönad efter ditt val, som du stolt ska kunna visa upp under många år. Står det Noro på det du väljer så har du kommit en bra bit på väg.

Hemsida Karta
 

Rubin Pool

Ådalsvägen 271
265 90 Åstorp
Tel: 042-22 55 59

Org.Nr: 969677-5593

Bastu/Ångbad Utställningar - Rubin Pool
Rubin Pool är din kompletta pool-leverantör. Störst utbud, lägsta pris, bästa kvalité. Vi lämnar 25 års garanti på poolstommen och 6 års garanti på linern. Vi har marknadens bredaste urval av liners, 29 olika modeller. Kontakta oss för mer information och din offertförfrågan.

Hemsida
 

Spa Dealers

Box 32
662 00 Korsnäs, Finland
Tel: 00358-10 239 56 00

Bastu/Ångbad Utställningar - Spa Dealers
SpaDealers i Korsnäs, Finland, är ett familjeägt företag inom grossist- och handelsverksamhet som verkat sedan 1981. I verksamheten tillkom affärsidén med badprodukter (spabad, bubbelbad, badtunnor, bastu) år 2003. En målmedveten satsning på utveckling av den traditionella badtunnan, både till design, funktion och teknik tog vid. De modeller som tillverkas i dag har avancerade men ändå enkla och praktiska konstruktionslösningar för bästa möjliga funktion. Det finns en tanke bakom varje utvecklingssteg. SpaDealers är stolta över att kunna erbjuda marknadens största sortiment av bad tillverkade i äkta finländsk värmebehandlad furu. I sortimentet ingår också bastu för inom- och utomhus samt diverse andra nyttoprodukter. Flera konstruktions- och designlösningar är mönsterskyddade.

Hemsida
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00

Org.Nr: 556052-4984

Bastu/Ångbad Utställningar - Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida
 

SweTub / EB Trading Group AB

Knutsgatan 4A
722 14 Västerås
Tel: 021-12 00 77

Org.Nr: 556731-0783

Bastu/Ångbad Utställningar - SweTub / EB Trading Group AB
SweTub - Duschkabiner, massagebadkar och utomhusspa.

SweTub slog upp portarna för internetförsäljning år 2007 och har sedan dess försett massor av Svenska och nordiska hem med duschkabiner, massagebadkar och utomhusspa / spabad.

Vårt måtto är och förblir:
- Bästa förhållandet mellan pris och kvalité.

Det är genom grundligt arbete med att finna de bästa leverantörerna och fabrikerna som vi idag kan sälja spabad, duschkabiner och massagebadkar med hösta finish och kvalité.

Genom stora inköp och personal på plats, låga lokalkostnader och effektiv distribution pressar vi priserna maximalt.

Hos oss på SweTub kan du känna dig trygg med ditt inköp och vi är övertygade om att du kommer bli nöjd!


Hemsida Karta
 

Tylö AB

Svarvaregatan 6
302 50 Halmstad
Tel: 035-299 00 00
Fax: 035-299 01 98

Org.Nr: 556131-3957

Bastu/Ångbad Utställningar - Tylö AB
Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Det gör Tylö till en trygg samarbetspartner för framtiden.

Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Exporten svarar för drygt 75 % av vår totala produktion och med våra produkter bidrar vi till välbefinnandet i mer än 80 länder i alla världsdelar.

Hemsida Karta
 

Westerbergs Badrum AB

Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 45 80
Fax: 035-15 45 99

Org.Nr: 556005-1491

Bastu/Ångbad Utställningar - Westerbergs Badrum AB
För att trivas i ditt badrum ska du känna att det stämmer med din stil och ditt sätt att vara. Därför har vi utvecklat ett brett och flexibelt sortiment. Men vi på Westerbergs gör också allt vi kan för att förenkla för dig så att du lätt ska hitta just din stil.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons