Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Badrumsutställningar > Badrumsinredning Utställningar
Övriga kategorier

Badrumsinredning Utställningar

Vare sig du söker det trendigaste eller är ute efter ett badrum i "gammal" stil så hittar du det på Offertsvar. Här hittar du de senaste nyheterna inom badrumsinredning och badrumsmöbler.  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande badrumsinredningsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Badrumsmöbler för drömbadrummet!
Hemsida
Kontaktinformation

Prova vår kvalitet - Överraskas av priset!
Hemsida
Kontaktinformation

Gustavsberg är ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen.
Hemsida
Kontaktinformation

Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Kontaktinformation

Nordens största tillverkare av VVS-produkter
Hemsida
Kontaktinformation

Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Kontaktinformation

Kök, bad och livskvalitet.
Hemsida
Kontaktinformation

Kliv in i en värld som kan förvandla ditt badrum till en verklig upplevelse.
Hemsida
Kontaktinformation

Går du i badrumstankar? Då ska du absolut se vad vi på Ballingslöv har att erbjuda.
Hemsida
Kontaktinformation

Nytt rum att trivas i.
Hemsida
Kontaktinformation

Badrumsmöbel YH5018. Pris 3995:-. Besök vår hemsida och se vårt stora sortiment.
Hemsida
Kontaktinformation

Möblerade
badrum
Hemsida
Kontaktinformation

Eurobad är ett företag som sätter kvalité och modern design i fokus.
Hemsida
Kontaktinformation

SAGA - Genuint hantverk och lantlig elegans från Dalarna
Hemsida
Kontaktinformation

Allt du behöver i ditt badrum!
Hemsida
Kontaktinformation

Bad - för din själ
Hemsida
Kontaktinformation

Exklusiva lösningar för ditt badrum.
Hemsida
Kontaktinformation

Unna dig ett lyxigare badrum, utan att betala mer.
Hemsida
Kontaktinformation
Skicka offertförfrågan

Inspireras av våra badrumsmiljöer!
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Skapa ett badrum i din smak


För många svenskar är badrummet hemmets mest njutningsfulla rum. I en stressad vardag kan badrummet vara en liten oas av lugn, ett rum där du får tillåtelse att vara ensam och pussla om dig själv för en stund. Då är det också viktigt att skapa en badrum som passar din stil och dina behov. Är du på gång att renovera badrummet därhemma står du inför en mängd beslut. En badrumsrenovering är ett stort projekt, både när det gäller kostnad och arbetsinsats. Det är inget man gör varje år och därför är det viktigt att du får ett resultat du trivs med och kan leva med under många år framöver. En av de första och viktigaste besluten du måste fatta är vilken grundläggande stil du vill ha. Kanske är det ett ultramodernt badrum som är din grej? Svart, vitt, aluminium och glas. Eller gillar du den romatiska stilen med rosor, skira färger och levande ljus? Eller vill du kanske inreda i klassiskt lantlig stil? Många detaljer avgör vilken känsla ett badrum förmedlar. Det är inte bara valet av "möbler" utan framförallt storlek, färg, form, kakel och mycket mer. På Offertsvar.se hittar du alltid det senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom badrumsinredning.

 
 

Aqua Royal

Enebybergsvägen 4
182 36 Danderyd
Tel: 08-753 03 10
Fax: 08-753 62 40

Org.Nr: 556420-4906

Badrumsinredning Utställningar - Aqua Royal
Aqua Royal har allt ni behöver för badrum, kök, hall och uteplats. Kakel, klinkers, badrumsinredningar såsom möbler, accessoarer, badkar, wc, handfat, belysning och speglar. Duschväggar, blandare till kök och bad, glasblock m.m. Vi har samlat ett litet axplock av det finaste i vårt showroom. Produkterna är väl utvalda från vad vi tycker är de bästa leverantörerna i Sverige och utlandet. Vi köper det mesta från Italien men vi har även leverantörer från Spanien, Frankrike, Holland och Sverige. m.m.

Hemsida Karta
 

Aspen AB

Hedenstorpsvägen 15
555 93 Jönköping
Tel: 036-31 16 50
Fax: 036-15 02 06

Org.Nr: 556621-5710

Badrumsinredning Utställningar - Aspen AB
Aspen grundades 2002 och har på kort tid blivit en etablerad aktör i badrumsbranschen. Vi har vår bas i småländska Jönköping. Vi arbetar enbart med badrumsmöbler. Det är bättre att göra en sak riktigt bra än att göra många saker hyfsat, tycker vi. Vi ritar och monterar själva alla våra produkter i våra nya och ändamålsenliga lokaler. Vårt mål är att göra din privata stund i badrummet så behaglig som möjligt och vi tror att genomtänkt möblering spelar en viktig roll i detta. Ända sedan start har vi medvetet riktat in oss mot det högre kvalitetssegmentet och tänkt långsiktigt när det gäller våra möblers form och funktion. Äkta porslinstvättställ och färdigmonterade möbler med flera smarta detaljer är några exempel på det.

Hemsida Karta
 

Björbo Badrum

780 45 Björbo
Tel: 0241-254 60
Fax: 0241-234 97

Org.Nr: 556508-1691

Badrumsinredning Utställningar - Björbo Badrum
Björbo Badrum har marknadens bredaste modellprogram med totalt elva badrumsserier i olika stilar. Från tidlöst klassisk till modern och trendig. Vår formgivning är till för att försköna ditt hem. Oavsett vilken möbelserie du väljer, kan du vara säker på att Björbo Badrum ger dig förstklassigt material, gediget hantverk, stilren design och toppmoderna funktioner. Helt enkelt sådan kvalité som både syns och känns.

Hemsida Karta
 

Dansani

Lokstallarna, Stationsgatan 37
302 45 Halmstad
Tel: 035-15 76 21

Org.Nr: 556029-5239

Badrumsinredning Utställningar - Dansani
Dansani grundades 1983. Ända sedan dess har vi fokuserat på att vara bland världens främsta leverantörer inom ett enda kärnområde - kvalitetsmöbler för badrummet. Detta innebär att våra mer än 200 anställda är mycket skickliga yrkesmän som vet vad som krävs för att utveckla, tillverka och marknadsföra dansk design av hög kvalitet.

Hemsida Karta
 

DuoBad AB

Alstervägen 76
380 44 Alsterbro
Tel: 0481-50 000
Fax: 0481-50 567

Org.Nr: 556593-9427

Badrumsinredning Utställningar - DuoBad AB
Kärnan i verksamhet hos DuoBad AB kommer från ett genuint hantverk med lövträ som grund till alla våra badrumsmöbler. Produktionen sker i Småland där möbeltillverkningen kanske är bäst i hela världen. Vi har dessutom förmånen av att ha exklusivt samarbete med några av de mest ton- givande företag som tillverkar kvalitetsprodukter för badrum. Tillsammans skapar vi ett helt nytt rum att trivas i.

Hemsida Karta
 

Eurobad

Sandvreten 5
746 91 Bålsta
Tel: 0171-518 05

Org.Nr: 969678-5600

Badrumsinredning Utställningar - Eurobad
För Eurobad är badrummet en viktig del av livskvalitet. Vi vill skapa ett badrum som inte bara är bad och dusch, utan även ingår som en del av boendemönstret. Grunden i vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den bästa produkten och service på marknaden. Därför följer vi noggrant utvecklingen på badrumsfronten ute i Europa. Vi har en god och nära relation med våra fabriker som möjliggör flexibla designlösningar och snabba leveranser. Vi har med omsorg valt ut högkvalitativa produkter med mängder av möjligheter som passar för både små som stora badrum, eller varför inte spa. Det är viktigt för oss att våra badrums inredningar skall vara både funktionella och stillfullt designade. Men det centrala är att vi med våra möbler skapar nya möjligheter för dig och din personlighet. I grund och botten handlar det om livets glädje. Välkomna!

Hemsida Karta
 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Badrumsinredning Utställningar - Hafa Badrum
Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

HF Trading

Gamlebyvägen 1
520 11 Vegby
Tel: 0321-721 60
Mobil: 0708-56 95 86

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Badrumsinredning Utställningar - HF Trading
Vi på HF-Trading importerar allt inom bubbelbadkar/massagebadkar, traditionella badkar, utomhus-spa, swim-spa, ångbastu, duschkabiner, massageduschar, bastu, infraröd bastu, badrumsmöbler m.m. Välkommen att titta runt i vårt sortiment!

Hemsida Karta
 

Ifö Sanitär AB

Folkets Husgatan 1, Box 140
295 22 Bromölla
Tel: 0456-480 00
Fax: 0456-480 48

Org.Nr: 556033-0788

Badrumsinredning Utställningar - Ifö Sanitär AB
Vatten är centrum för Ifö. Alla våra produkter är på något sätt tätt samman- bundna med vatten, oavsett vilka det handlar om. Ifö är också beroende av vatten. Inte konstigt då att vi värnar om det. Vår omtanke om vattnet och miljön resulterade redan på 90-talet i dubbelspolningen som sparar åtskilliga liter vatten varje dag i varje hushåll. Mörrumsån vid fabriken i Mörrum och Ivösjön vid Bromöllafabriken, har också haft en avgörande betydelse för vår historia och våra framgångar. Nu är vi Nordens största tillverkare av VVS-produkter i porslin, plast och metall för badrum och kök. Ifö har funnits i mer är 100 år. Vi kommer alltid finnas kvar.

Hemsida Karta
 

Lidhults Kök & Interiör

Box 33
340 10 Lidhult
Tel: 035-18 10 00
Fax: 035-18 10 18

Org.Nr: 556681-6400

Badrumsinredning Utställningar - Lidhults Kök & Interiör
Man blir lycklig av sådant som är välbyggt, genuint och genomtänkt. Som känns äkta. Just den känslan får du i ett kök från Lidhults. Precis som varje människa är unik, byggs varje kök för att passa dig och dina nära, in i minsta detalj. Vi har byggt kök med hantverkskänsla i över 50 år och känner fortfarande lycka över varje nytt kök. Det är en skön känsla som vi gärna vill dela med oss av. Ett kök från Lidhults blir en del av ditt liv - igår, idag, imorgon.

Hemsida
 

Macro International AB

Sven Hansons Gata 1
312 96 Laholm
Tel: 0430-484 00
Fax: 0430-705 68

Org.Nr: 556259-0694

Badrumsinredning Utställningar - Macro International AB
Något vi på Macro alltid har värderat högt är ditt välbefinnande, nu vill vi fokusera ännu mer på det. Att få visa vem vi är, vad vi står för och vad vi kan göra för dig. Vattnets förmåga att skapa lugn, harmoni och välbefinnande för oss människor är enorm. Genom vatten, ånga och massage erbjuder vi formsäkra och funktionella produkter för avslappning, njutning, återhämtning eller helt enkelt tvagning. Oavsett när på dygnet eller hur många gånger så är det din stund. Välkommen till Macro - vi gör din stund möjlig!

Hemsida Karta
 

Noro Scandinavia

Montörgatan 7
302 60 Halmstad
Tel: 035-16 64 30
Fax: 035-16 64 31

Org.Nr: 556674-1673

Badrumsinredning Utställningar - Noro Scandinavia
Riktigt läcker design, överraskande lösningar, genuin kvalitet och priser som gör att du kan skapa ditt drömbadrum utan att gå över budget. Det är i grunden vad Noro Scandinavia försöker leva upp till varenda dag. Vi har tillsammans 31 år i branschen och kallar oss badrumsproffs utan att skämmas. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val så att du kan unna dig den vardagslyx du behöver. Vi skapar produkter vi kan vara stolta över. Produkter som utvecklats med värdighet och där vi inte tvingats välja bort kvalitet och design. Produkterna är riktade direkt mot de nordiska hemmen, utan kompromisser där kvalitet, form, teknik, och funktion är våra baselement till ett rättvist pris. För att nå dit förädlar vi hela kedjan från skiss till färdig produkt. Du ska känna dig trygg och belönad efter ditt val, som du stolt ska kunna visa upp under många år. Står det Noro på det du väljer så har du kommit en bra bit på väg.

Hemsida Karta
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00

Org.Nr: 556052-4984

Badrumsinredning Utställningar - Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida
 

Temal OY

PB 4, Tehtaankatu 2
FI-04400 Järvenpää Finland
Tel: +358 10 217 23 13

Badrumsinredning Utställningar - Temal OY
Temal Oy är Nordens ledande tillverkare av badrumsmöbler med tvättställ i sanitetsemalj samt fasadkassetter i glasemalj. Bolaget, grundat 1994, är ett privatägt familjebolag som bygger på Wärtsiläs och Hackmans emaljeringstraditioner från 1910-talet. Temal utvecklar, tillverkar och marknadsför badrumsmöbler och tvättställslösningar med fem centimeters intervall. Den långt förda specialiseringen där bolaget tillverkar alla tvättställ samt huvudparten av olika skåp och belysningsarmaturer gör att varje produkt kan ges det lilla extra. Tillverkningen av tvättställ i sanitetsemalj är grunden för bolagets fem centimeters koncept. Den egna komponentfabriken säkerställer konceptet. Temals fasadkassetter i glasemalj - kvalitet som håller i årtionden - möjliggör kreativa lösningar. De smutsavstötande fasadkassetterna, erbjuder ett brett färgurval även för små fasader, ger möjlighet att kombinera olika material och former till ett överkomligt pris också på lång sikt.

Hemsida
 

Tidakök AB

Järnvägsgatan 5
522 30 Tidaholm
Tel: 0502-103 15
Fax: 0502-144 41

Org.Nr: 556620-8418

Badrumsinredning Utställningar - Tidakök AB
Vi på Tidakök har i 20 år sålt kök och köksinredning på den svenska marknaden. Vi säljer även badrumsinredning.

Prova vår kvalitet - Överraskas av priset!


Hemsida Karta
 

Vedum Kök & Bad

Kvarnen, Box 3
530 10 Vedum
Tel: 0512-576 00
Fax: 0512-576 20

Org.Nr: F-skattsedel finnes

Badrumsinredning Utställningar - Vedum Kök & Bad
Kök, bad och livskvalitet.

Hemsida Karta
 

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Chamottevägen 15, Box 400
134 29 Gustavsberg
Tel: 08-570 391 00

Org.Nr: 556441-9918

Badrumsinredning Utställningar - Villeroy & Boch Gustavsberg AB
Gustavsberg ska stå för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar. Samma filosofi har gällt sedan vi startade vår porslinstillverkning 1825 och idag är Gustavsberg är ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen. Vi tror att det beror på att vi har kombinerat vårt ursprung med dagens moderna teknik och formspråk. Vår rena, enkla skandinaviska formtradition är mycket uppskattad och våra produkter ska alltid vara tidlösa, vackra och funktionella. Det gäller allt i vårt badrumssortiment: från små kopplingar, kranar och accessoarer till stora bubbelbadkar, möbler, tvättställ, och wc-stolar.

Hemsida
 

VVS Marketing AB

Vindkraftsvägen 8
135 70 Stockholm
Tel: 08-709 00 99
Fax: 08-709 00 09

Org.Nr: 556492-5229

Badrumsinredning Utställningar - VVS Marketing AB
VVS Marketing är sedan 1994 generalagent för Duscholux i Sverige. VVS Marketing är specialister på att anpassa duschväggar för kunder med högt ställda krav på funktion och kvalitet. I vårt sortimentet ingår även inbyggnadscisterner från Jomo med tillhörande vägghängda WC. Vi marknadsför även Linea collection, en läckert högglanslackerad badrumsmöbelserie från spanska Royo. Du når oss och våra produkter via vårt försäljningskontor i Tyresö eller via någon av våra duktiga återförsäljare.

Hemsida
 

Westerbergs Badrum AB

Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 45 80
Fax: 035-15 45 99

Org.Nr: 556005-1491

Badrumsinredning Utställningar - Westerbergs Badrum AB
För att trivas i ditt badrum ska du känna att det stämmer med din stil och ditt sätt att vara. Därför har vi utvecklat ett brett och flexibelt sortiment. Men vi på Westerbergs gör också allt vi kan för att förenkla för dig så att du lätt ska hitta just din stil.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons