Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Trädgårdsutställningar > Marksten/Murar/Trappor Utställningar
Övriga kategorier

Marksten/Murar/Trappor Utställningar

Nu kan din idé om uteplatsen eller garageinfarten bli verklighet, det är bara fantasin som sätter gränser. Söker du Marksten, Mur eller Trappa till din trädgård. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande marksten/murar/trappor utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare. Idag finns det mycket att välja mellan och utvecklingen har snabbt gått framåt inom marksten, murar, kantstenar och trappor.
 
 
 

Låt dig inspireras av vårt utbud!
Hemsida
Kontaktinformation

Passform, slitstyrka och frostbeständighet är självklara egenskaper hos våra produkter.
Hemsida
Kontaktinformation

Skapa din egen utemiljö!
Hemsida
Kontaktinformation

Vi har byggelement, plattbärlag, murar och utegolv.
Hemsida
Kontaktinformation

Att investera i bra material i trädgården är att kunna njuta många år framöver.
Hemsida
Kontaktinformation

S:T Eriks, Sveriges ledande leverantör av markbetong-produkter för privata miljöer.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi levererar och monterar över hela landet.
Hemsida
Kontaktinformation

Trädgårdstegel skapar en rustik och levande beläggning i trädgården.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar snabbt måttbeställda stenprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Marksten/Murar/Trappor


För den som köpa marksten eller hitta inspiration om att använda marksten till olika saker tex. till mur, golv, trädgård kan finna detta genom att besöka tillverkare, leverantörer och butiker av marksten. På offertsvar finns många leverantörer att välja mellan marksten kan bla. användas till murar, golv, trappor och garageuppfart. Marksten som placeras rätt piffar upp din trädgård samtidigt som stenarna tjänar olika syften man önskar erhålla. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller Marksten/Murar/Trappor.
 

 
 

Benders Sverige AB

Box 20
535 21 Kvänum
Tel: 0512-78 70 00
Fax: 0512-78 70 19

Org.Nr: 556233-3970

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Benders Sverige AB
Benders är ett svenskt familjeföretag som skapat snygga och hållbara tak i över 45 år. Idag är vi marknadsledande på betongtak i Sverige. Nu har vi kommit ner på marken och har ett av marknadens bredaste sortiment av marksten, plattor och murar. Våra produkter är i huvudsak tillverkade av betong som är ett naturmaterial bestående av grus, sand, cement och vatten.
 
Passform, slitstyrka och frostbeständighet är självklara egenskaper hos våra produkter. Men vi vill att de ska leva upp till än mer. Att du känner glädje och stolthet när du tittar på din uteplats eller mur är minst lika viktigt för oss. Liksom att produkterna talar till ditt förnuft samtidigt som de är vackra att se på. Lycka till med dina val.


Hemsida Karta
 

Granitti Natursten AB

Hammarvägen 22, Box 179
941 24 Piteå
Tel: 0911-650 75
Fax: 0911-605 44

Org.Nr: 556519-7810

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Granitti Natursten AB
Att forma granit, den hårdaste av bergarter, till vackra och uttrycksfulla produkter har varit min fars yrke sedan slutet av 20-talet och sedan 60-talet även mitt yrke. Den utveckling som har skett under alla dessa år finns med i vår produktion från stenbrott till färdig produkt. Vi har en modern fabriksanläggning i Öjebyn där stenarna tillverkas och vi levererar och monterar över hela landet. Vi har samlat ett urval produkter såsom bänkskivor, gravstenar, marksten, trädgårdssten m.m. som jag hoppas skall tilltala dig. För rådgivning och förslag står jag gärna till förfogande.

Hemsida Karta
 

Hedareds Sand & Betong AB

Älvsgården 2
504 92 Hedared
Tel: 033-22 24 00
Fax: 033-22 24 44

Org.Nr: 556095-2144

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Hedareds Sand & Betong AB
Kvalitet och funktionell estetik är två av våra viktigaste ledstjärnor när det gäller byggelement och stödmurar. Genomtänkta konstruktioner för byggelement, trädgårdsmurar och stödmurar som håller i längden. I våra fabriker i Hedared och Bollebygd har vi lång erfarenhet av att tillverka produkter för bygg och utemiljöer. Alltifrån våra flexibla och väl beprövade Excellentväggar, till Keystone stödmurar, fristående murar och utegolv som lyfter din trädgård.

Hemsida Karta
 

Nordskiffer AB

Båtsmansgatan 4
263 39 Höganäs
Tel: 042-33 13 98

Org.Nr: 556443-1103

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Nordskiffer AB
Att investera i bra material i trädgården är att kunna njuta många år framöver. Hos oss på Nordskiffer väljer du mellan gråa, svarta, gröna och ljungfärgade skiffersorter för vackrare miljö och latare dagar i trädgården. Du vet väl att alger och mossa växer sämre på skiffer...?

Hemsida Karta
 

Randers Tegl

Magasinsgatan 5
541 34 Skövde
Tel: 0500-41 41 00
Fax: 0500-41 60 10

Org.Nr: 516403-6732

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Randers Tegl
Randers Tegl är en solid familjeägd tegelbruksgrupp med 7 moderna tegelbruk i Danmark och Tyskland.

Vi anser att det är sund ekonomi, att göra saker rätt från början. Man undviker misstag och tråkigheter och behöver inte senare lägga ner tid på att rätta till felen. Därför är vår produktutveckling och kvalitetsoptimering målinriktad på att behålla positionen som byggindustrins ledande tegelleverantör av produkter i allra högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Hemsida Karta
 

S:t Eriks AB

Industrivägen 4, Box 65
245 21 Staffanstorp
Tel: 046-440 40 00
Fax: 046-25 47 34

Org.Nr: 556203-4750

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - S:t Eriks AB
S:T Eriks erbjuder produkter som marksten/plattor, rör/brunnar, stödmurar och takpannor av prefabricerad betong, kompletterat med nyckelfärdiga VA-stationer och andra anläggningsprodukter. Vi är duktiga på design och att gjuta unika specialprodukter och hjälper dig att utveckla dina kreativa idéer till fast form.

Hemsida Karta
 

Starka Betongindustrier KB

Tegelbruksv. 12, Box 520
291 25 Kristianstad
Tel: 044-20 25 00
Fax: 044-20 26 26

Org.Nr: 916753-0121

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Starka Betongindustrier KB
Välkommen till Starka. Vi tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg- och anläggningsverksamhet. Vi har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för VA-system, färdiga byggelement och fabriksbetong och markbeläggning (välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl). Engagemang, Service, Kvalitet och Nytänkande är några av våra värdeord.

Hemsida
 

Stencentrum i Mölndal AB

Ågatan 18
431 35 Mölndal
Tel: 031-27 12 12
Fax: 031-27 12 27

Org.Nr: 556618-8685

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Stencentrum i Mölndal AB
Stencentrum i Mölndal AB älskar utmaningen i att förvandla våra kunders drömmar till verklighet. Med en av Europas största utställningar av bergarter från hela världen, hjälper vi dig att finna just den sten du söker. Stencentrums främsta uppgift är att leverera och skapa exklusiva stenarbeten av högsta klass för privata hem och offentlig miljö såväl i Sverige som Europa. Därför är vi ständigt på jakt efter nya sorter och varianter och besöker regelbundet stenbrott för att hitta nya, unika och vackra stenar att ta med oss hem till våra kunder.

Hemsida Karta
 

Tegelmäster i Skåne AB

Malmövägen
230 40 Bara
Tel: 040-54 22 00
Fax: 040-54 22 19

Org.Nr: 556454-9003

Marksten/Murar/Trappor Utställningar - Tegelmäster i Skåne AB
Tegelmäster i Skåne AB marknadsför tegel, tegelbalkar, klinkerbränt marktegel och kompletterande produkter med mera på den svenska marknaden. Vi ägs av 7 privatägda danska tegelbruks försäljningsorganisation - Egernsund Tegl amba, och en tegelbalksfabrik i Bara i Sverige. Vi är en stolt och välrenommerad aktör i byggbranschen. Vi förnyar oss löpande och anpassar oss till marknadens krav. Vi vill öka användningen av marknadens bästa och säkraste byggmaterial - tegel. Om du väljer ett riktigt byggmaterial - tegel - så undviker du många av dagens alltför vanliga byggkatastrofer såsom mögel och alger. Tegel kan ju dessutom varken ruttna, rosta eller brinna! Vi vet att våra kunder vill ta ansvar för både miljö och för en långsiktigt hållbar utveckling. Därför väljer man ett hållbart byggmaterial - tegel. Så det är därför vi använder devisen; "Visa vem du är" i vår marknadsföring Låt dig inspireras och visa vem du är - finn din stil i vårt universum av tegel...

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons