Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Byggutställningar > Isolering Utställningar
Övriga kategorier

Isolering Utställningar

Du kan med en tilläggsisolering spara pengar och skapa en bättre trevnad inomhus. Om ditt hus är dragit och kallt under vinterhalvåret. Då uppvärmningen är en av de största kostnaderna för dig med eget hus. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande isoleringsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Trött på de höga elräkningarna? - Se filmen om Stockholms första passivhus.
Hemsida
Kontaktinformation

Kompletta grunder MED kantelement, Isolering OCHj golvvärmesystem.
Hemsida
Kontaktinformation

Enkelt att isolera!
Hemsida
Kontaktinformation

Ekofibers produkter är till mer än 90% återvunnet material.
Hemsida
Kontaktinformation

ThermoReflekt, reflekterande isolering.
Hemsida
Kontaktinformation

PORDRÄN - Ekonomiskt, enkelt och funktionellt sätt att isolera, fuktskydda och dränera.
Hemsida
Kontaktinformation

ThermiSol cellplast - den isolering du behöver!
Hemsida
Kontaktinformation

GE-AB hjälper dig med helhetslösningar åt dig och din fastihet.
Hemsida
Kontaktinformation

Optidrain med Optiweb duken som ger dig en varm och torr källarvägg!
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Isolering


För att minska värmeförlusterna är det viktigt att ytterväggar, tak och grund är ordentligt isolerade. En byggnadsdels isoleringsegenskaper anges i U-värde. U-värdet beskriver hur mycket värme som går ut per kvadratmeter vid en grads skillnad mellan inomhus- och utomhustemperatur. Ju lägre U-värde desto bättre isolerar byggnadsdelen. Tio centimeters isolering motsvarar ungefär U-värdet 0,5 watt per kvadratmeter och grad temperaturskillnad mellan ute och inne. Med 50 centimeter extra isolering sänker du U-värdet till drygt 0,1. Med en värmekamera kan du se var exempelvis väggarna är dåligt isolerade. Det finns flera energikonsulter som tillhandahåller mätning med värmekamera. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom isolering.

Länktips: Grund/Dränering/Fukt-Fönster-Dörrar-Tak-Ventilation.

 
 

AC Cellplast AB

Östra Polarvägen 2 A
917 32 Dorotea
Tel: 0942-477 30
Fax: 0942-104 23

Org.Nr: 556669-9434

Isolering Utställningar - AC Cellplast AB
Som Sveriges nordligaste tillverkare av EPS cellplast så har vi lärt oss vikten av att tillhandahålla produkter som håller våra kunder varma, vi vet vad man talar om när man säger att man vill ha ett emballage som ska klara långa transporter och vi vet vilka problem som uppstår om man inte får rätt grejer i rätt tid på rätt plats. Denna kunskap gör att vi har väldigt goda rekommendationer från våra kunder och utgör den grund på vilken vi bygger AC Cell.

Hemsida Karta
 

DB Försäljnings Wiedland AB

Testvägen 6
232 37 Arlöv
Tel: 040-53 40 30

Org.Nr: 556449-8243

Isolering Utställningar - DB Försäljnings Wiedland AB
Wiedland AB distribuerar reflekterande isolering för vägg, tak, golv, hallar och lantbruksbyggnader samt stegljudsisolering. Skyddande produkter vid byggarbeten, för golv, väggar, fönster, dörrar, trappor, kök, badrum, möbler. Modul väggpanel-system för avskärmning för delning av lokaler eller i samband med ombyggnad eller andra arbeten.

Hemsida Karta
 

Ekofiber

Vendevägen 15
182 60 Djursholm
Tel: 08-564 720 90
Fax: 08-446 52 11

Org.Nr: 556368-0601

Isolering Utställningar - Ekofiber
Ekofibers produkter är till mer än 90 % återvunnet material.

Hemsida Karta
 

Fuktspärrteknik AB

Fabriksvägen 6
515 70 Rydboholm
Tel: 033-29 20 50
Fax: 033-29 23 40

Org.Nr: 556566-1799

Isolering Utställningar - Fuktspärrteknik AB
Fuktspärrteknik AB utvecklar och säljer olika typer av fuktspärrsystem för golv och källarväggar samt dränering och är generalagent för Dörken GmbH & Co. KG produkter i Sverige. Vi har produkter för isolerande fuktskydd för källarvägg så som Optidrain® men även andra typer av fuktspärrar som vårt Delta Black Line som är mycket uppskattat av proffs. Fuktspärrteknik AB har också utvecklat mekaniskt ventilerade golvsystem som även kan appliceras på vägg.

Hemsida Karta
 

GE-AB

Industrivägen 1
515 92 Kinnarumma
Tel: 033-29 23 05

Org.Nr: 556632-2219

Isolering Utställningar - GE-AB
GE-AB har kunskap och erfarenhet att utföra dräneringar av fastigheter med några av marknadens bästa fuktskyddsmaterial. GE-AB har gott samarbete med regionens kanske bästa markanläggare för att kunna utföra mark och trädgårdsarbeten. Vi här på GE-AB värnar om kundens trygghet. Vi dokumenterar alla arbeten vi utför från början till slut. Detta görs för att du som kund ska kunna se i efterhand vad som är gjort och känna en trygghet att arbetet är utfört på ett fackmannamässigt sätt.

Hemsida
 

Paroc AB

Bruksgatan 2
541 86 Skövde
Tel: 0500-469 000
Fax: 0500-469 220

Org.Nr: 556036-3763

Isolering Utställningar - Paroc AB
Paroc Group är ledande inom energieffektiva isoleringsprodukter och lösningar. Vår fackkunskap inom energieffektivitet, med stöd av effektivt processutnyttjande, utgör grunden för hela vår verksamhet. PAROC® produkterna omfattar byggisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Råmaterialet i Paroc® produkter är sten, som sorteras och smälts ned. Den nedsmälta produkten omvandlas sedan till stenull - ett överlägset material när det gäller att ge en bra isolering, lång hållbarhet och maximalt brandskydd.

Hemsida Karta
 

Pordrän

Alfred Nobels Allé 105
146 48 Tullinge
Tel: 08-607 32 60
Fax: 08-607 32 61

Org.Nr: 556263-3536

Isolering Utställningar - Pordrän
Pordrän är ett företag som rymmer mycket lång erfarenhet gällande problematiken fuktskador. Pordränskivan introducerades på marknaden redan på mitten av 60-talet, och är således en väl beprövad produkt. Efter drygt 40 år är fortfarande Pordrän skivan kärnan i verksamheten men som successivt har kompletterats med andra produkter som t.ex. Drän-klossen. Vår affärsidé är att vi skall erbjuda ett komplett Pordrän system. Endast produkter och tjänster av högsta kvalité skall ingå i vårt system.

Hemsida Karta
 

Saint-Gobain Isover AB

Box 501
260 50 Billesholm
Tel: 042-840 00
Fax: 042-844 53

Org.Nr: 556048-9931

Isolering Utställningar - Saint-Gobain Isover AB
Människans förmåga att skydda sig mot elementen har ökat i takt med att den tekniska utvecklingen gått framåt. Idag är begrepp som komfort och trygghet ofta självklara, men ibland tecken på lyx och välstånd. På Isover vill vi på enklaste vis, och med minsta möjliga resursförbrukning, medverka till att ge så många människor som möjligt en känsla av komfort och ett liv i trygghet. Att tilläggsisolera är en bra affär, både för dig och för miljön. Det du satsar i material och tid får du igen på sikt. Med tilläggsisolering kan du sänka uppvärmningskostnaderna med upp till 25 %.

Hemsida
 

ThermiSol AB

Braxenvägen 8
761 41 Norrtälje
Tel: 0176-20 85 00
Fax: 0176-20 85 39

Org.Nr: 556541-7788

Isolering Utställningar - ThermiSol AB
Thermisol är Sveriges ledande tillverkare av cellplast. Vi har ett brett sortiment och lösningar för isolering av grunder, väggar och tak. Cellplast har mycket goda egenskaper avseende fukt, värmeisolering och tryckhållfasthet. Cellstrukturen, som består av 98% luft, ger låg vattenabsorption och hög tryckhållfasthet. Cellplast är behagligt att arbeta med och helt ofarligt vid hudkontakt. Det avger ingar fibrer eller skadliga ämnen. Cellplast kan energiåtervinnas eller användas för att tillverka ny cellplast.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons