Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Badrumsutställningar > Blandare-Bad Utställningar
Övriga kategorier

Blandare-Bad Utställningar

En ny blandare i badrummet kan göra det där lilla extra. Här kan du hitta en mängd olika blandare för tvättfatet badkaret eller en duschblandare. Det kvittar om det är till badkaret, tvättfatet eller bara en ny duschblandare du ska sätta in i ditt hem. Oavsett vad du söker för blandare lär du hitta något bland alla utställningar av blandare. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande blandare-badutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Allt du behöver i ditt badrum!
Hemsida
Kontaktinformation

Blandare för alla smaker från Europas ledande tillverkare.
Hemsida
Kontaktinformation

Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Kontaktinformation

Vattenkranar för Bad, Tvätt och Kök
Hemsida
Kontaktinformation

En blandare från Granit Skivor Scandinavia förgyller vardagen.
Hemsida
Kontaktinformation

Blandare för dusch, badrum, tvättställ och kök.
Hemsida
Kontaktinformation

PERSONLIGA BADRUM FRÅN SMÅLAND.
Hemsida
Kontaktinformation

Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Kontaktinformation

Sanova - Inredning för en egen badrumsvärld.
Hemsida
Kontaktinformation

Gustavsberg är ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen.
Hemsida
Kontaktinformation

En mängd olika blandare i olika stilar.
Hemsida
Kontaktinformation

Kliv in i en värld som kan förvandla ditt badrum till en verklig upplevelse.
Hemsida
Kontaktinformation

Kvalitet av högsta klass med smarta funktioner och snygg design. Välj en blandar med stil.
Hemsida
Kontaktinformation

Björbo Badrum - Kvalité som både syns och känns.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Blandare


En blandare blir lätt pricken över i för ditt nya badrum. En ny blandare är också ett enkelt sätt att förnya ett äldre badrum. Självklart hittar du blandare för hela badrummet. Du hittar tvättställsblandare, duschblandare liksom badkarsblandare, termostatblandare och kompletta duschset. Blandarna är formade efter  möblers design och därför blir det lätt att hitta en blandare som passar in i ditt badrum.Designade badrumsblandare blir allt mer vanligt och du som skall köpa ny blandare till ditt badrum lägger allt mer fokus på teknik och design. På Offertsvar hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörar av badrumsblandare.


Länktips: Badrumsbelysning-Badrumsinredning-Badrumsporslin-Badrumstillbehör-Dusch-Handdukstorkare.


 
 

Aqua Royal

Enebybergsvägen 4
182 36 Danderyd
Tel: 08-753 03 10
Fax: 08-753 62 40

Org.Nr: 556420-4906

Blandare-Bad Utställningar - Aqua Royal
Aqua Royal har allt ni behöver för badrum, kök, hall och uteplats. Kakel, klinkers, badrumsinredningar såsom möbler, accessoarer, badkar, wc, handfat, belysning och speglar. Duschväggar, blandare till kök och bad, glasblock m.m. Vi har samlat ett litet axplock av det finaste i vårt showroom. Produkterna är väl utvalda från vad vi tycker är de bästa leverantörerna i Sverige och utlandet. Vi köper det mesta från Italien men vi har även leverantörer från Spanien, Frankrike, Holland och Sverige. m.m.

Hemsida Karta
 

Badex AB

Gårdsvägen 4
160 70 Solna
Tel: 08-644 05 60
Fax: 08-644 61 20

Org.Nr: 556456-8490

Blandare-Bad Utställningar - Badex AB
Badex är ett företag som verkat inom sanitetsbranschen i 70 år. Fokus har hela tiden varit att handla med kvalitetsvaror och vi har arbetat med de största inom branschen. Förr har Badex sålt direkt till slutkonsumenter men de senaste 15 åren har vi sålt våra produkter via återförsäljare där sådana finns. Nu går Badex in på sin tredje generation vilket kommer att innebära en anpassning till moderna arbetssätt och tekniker, därav satsningen på webbsida. Vi kommer även att arbeta för ett bredare återförsäljarnät av specialister inom badrum och kök. Vår förhoppning är att vårt unika sortiment ska kunna komma fler tillgodo på ett enkelt sätt framöver.

Hemsida Karta
 

Björbo Badrum

780 45 Björbo
Tel: 0241-254 60
Fax: 0241-234 97

Org.Nr: 556508-1691

Blandare-Bad Utställningar - Björbo Badrum
Björbo Badrum har marknadens bredaste modellprogram med totalt elva badrumsserier i olika stilar. Från tidlöst klassisk till modern och trendig. Vår formgivning är till för att försköna ditt hem. Oavsett vilken möbelserie du väljer, kan du vara säker på att Björbo Badrum ger dig förstklassigt material, gediget hantverk, stilren design och toppmoderna funktioner. Helt enkelt sådan kvalité som både syns och känns.

Hemsida Karta
 

DuoBad AB

Alstervägen 76
380 44 Alsterbro
Tel: 0481-50 000
Fax: 0481-50 567

Org.Nr: 556593-9427

Blandare-Bad Utställningar - DuoBad AB
Kärnan i verksamhet hos DuoBad AB kommer från ett genuint hantverk med lövträ som grund till alla våra badrumsmöbler. Produktionen sker i Småland där möbeltillverkningen kanske är bäst i hela världen. Vi har dessutom förmånen av att ha exklusivt samarbete med några av de mest ton- givande företag som tillverkar kvalitetsprodukter för badrum. Tillsammans skapar vi ett helt nytt rum att trivas i.

Hemsida Karta
 

Granit Skivor Scandinavia

Brevduvegatan 7
235 39 Vellinge
Tel: 040-693 60 50
Mobil: 0762-21 48 17

Org.Nr: 11220130

Blandare-Bad Utställningar - Granit Skivor Scandinavia

Granit Skivor Scandinavia har specialiserat sig på arbetsytor i kök och badrum. Våra produkter tillverkas av granit, kvartskomposit och marmor av absolut högsta klass. Lika viktig som att råmaterial är av hög kvalitet så använder vi välutbildade stentekniker som ansvarar för att måttagning med millimeterprecision blir utförd enligt alla konstens regler. 

Dessa killar utför inte bara mätningar utan de ser även till att installationen blir förstklassig. Det skall vara enkelt att kunna göra viktiga val, därför arbetar vi väldigt personligt med hembesök där vi tillsammans med kunden sitter ner i lugn och ro och diskuterar kundens specifika önskemål. Vi levererar en komplett tjänst måttagning, produktion, transport och montering. Vi erbjuder även borttaging samt kassering av gamla skivor. 

Vårt råd är, välj trygghet och kvalitet framför marknadens lägsta pris!

Granit Skivor Scandinavia erbjuder lägsta tänkbara pris till högsta möjliga kvalitet utöver detta erhåller ni bra priser på vaskar och blandare.Hemsida Karta
 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Blandare-Bad Utställningar - Hafa Badrum
Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

Hansgrohe AB

Svangatan 2B
416 68 Göteborg
Tel: 031-21 66 00

Org.Nr: 556457-7764

Blandare-Bad Utställningar - Hansgrohe AB
Vill du ha platser för njutning och komfort i ditt hem, där du kan njuta med alla sinnen? Hansgrohe hjälper dig att göra om badrum och kök till platser för välmående, så du kan få en uppiggande start på dagen och avsluta den på ett avslappnat sätt. För att vi älskar vatten. För att det är roligt att skämma bort människor som dig, över hela världen, med en massa fina produkter. Och för att vi har ambitionen att bli ännu lite bättre. 

Hemsida Karta
 

Macro International AB

Sven Hansons Gata 1
312 96 Laholm
Tel: 0430-484 00
Fax: 0430-705 68

Org.Nr: 556259-0694

Blandare-Bad Utställningar - Macro International AB
Något vi på Macro alltid har värderat högt är ditt välbefinnande, nu vill vi fokusera ännu mer på det. Att få visa vem vi är, vad vi står för och vad vi kan göra för dig. Vattnets förmåga att skapa lugn, harmoni och välbefinnande för oss människor är enorm. Genom vatten, ånga och massage erbjuder vi formsäkra och funktionella produkter för avslappning, njutning, återhämtning eller helt enkelt tvagning. Oavsett när på dygnet eller hur många gånger så är det din stund. Välkommen till Macro - vi gör din stund möjlig!

Hemsida Karta
 

Ostnor AB, FM Mattsson

Box 480
792 27 Mora
Tel: 0250-59 60 00
Fax: 0250-59 64 60

Org.Nr: 556051-0207

Blandare-Bad Utställningar - Ostnor AB, FM Mattsson
FM Mattsson är Sveriges äldsta krantillverkare. Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson, och har sedan dess varit en föregångare för hela branschen. För de allra flesta är blandaren bara en vacker inredningsdetalj som ska leverera vatten och förhöja känslan i ett kök eller ett badrum. För oss som har jobbat med det här i över hundra år handlar det om så mycket mer. Vi ser estetiska värden också i insidan, att till exempel få utveckla tekniska lösningar och funktioner som gör att du spar vatten och energi, och därmed också vår miljö.

Hemsida Karta
 

Ostnor AB, Mora Armatur

Box 480
792 27 Mora
Tel: 0250-59 60 00
Fax: 0250-59 64 60

Org.Nr: 556051-0207

Blandare-Bad Utställningar - Ostnor AB, Mora Armatur
Mora Armatur är ett av Nordens ledande företag för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). Vårt huvudkontor ligger i Mora. I VVS-branschen är vi kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet. Vi ingår i den svenska OSTNOR-koncernen som tillverkar våra produkter.Tillverkningen sker i mycket moderna och effektiva anläggningar, där vi aldrig gör avkall på vår långa kvalitetstradition. Vi lägger ner stor omsorg på kvalitet - från produktutveckling, konstruktion och produktion till dess att våra produkter når slutanvändaren.

Hemsida Karta
 

Sanova

Wennerbergsvägen 51
531 33 Lidköping
Tel: 0510-48 58 90
Fax: 0510-48 58 99

Org.Nr: 556254-5094

Blandare-Bad Utställningar - Sanova
Sanova är stolt representant för några av Europas finaste badrumsmärken, som Jacuzzi, Gessi, Catalano, Hansgrohe, Duravit, Colombo och Astro Lighting. Vårt sortiment består av noga utvalda produkter som förenar tidlös kvalitet med modern elegans, tillverkade av människor med en genuin kunskap om materialen de jobbar med och en djup passion för formerna de inspireras av. Sanova vänder sig till kunder vilka söker en helhetslösning för badrummet, men som vill ha något utöver det vanliga och skapa sin helt personliga badrumsmiljö.

Hemsida Karta
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00

Org.Nr: 556052-4984

Blandare-Bad Utställningar - Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida
 

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Chamottevägen 15, Box 400
134 29 Gustavsberg
Tel: 08-570 391 00

Org.Nr: 556441-9918

Blandare-Bad Utställningar - Villeroy & Boch Gustavsberg AB
Gustavsberg ska stå för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar. Samma filosofi har gällt sedan vi startade vår porslinstillverkning 1825 och idag är Gustavsberg är ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen. Vi tror att det beror på att vi har kombinerat vårt ursprung med dagens moderna teknik och formspråk. Vår rena, enkla skandinaviska formtradition är mycket uppskattad och våra produkter ska alltid vara tidlösa, vackra och funktionella. Det gäller allt i vårt badrumssortiment: från små kopplingar, kranar och accessoarer till stora bubbelbadkar, möbler, tvättställ, och wc-stolar.

Hemsida
 

Westerbergs Badrum AB

Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 45 80
Fax: 035-15 45 99

Org.Nr: 556005-1491

Blandare-Bad Utställningar - Westerbergs Badrum AB
För att trivas i ditt badrum ska du känna att det stämmer med din stil och ditt sätt att vara. Därför har vi utvecklat ett brett och flexibelt sortiment. Men vi på Westerbergs gör också allt vi kan för att förenkla för dig så att du lätt ska hitta just din stil.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons