Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Överlåtelsebesiktning i Östhammars kommun

En överlåtelsebesiktning ska genomföras av en auktoriserad besiktningsman. Besiktningen är en noggrann undersökning av byggnadens skick. Besiktningen inkluderar vind, källare, samtliga rum, utsida, tak och eventuellt garage även undersökning av markytan runt huset då den kan visa tecken på bristande dränering eller sättningar i huset. Skicka en offertförfrågan och få prisuppgift för överlåtelsebesiktning från företag som arbetar i Östhammars kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du i behov av en överlåtelsebesiktning?

En överlåtelsebesiktning är en grundlig undersökning av byggnadens skick. Besiktningen ska utföras av en legitimerad besiktningsman och det är viktigt att den går rätt till. Överlåtelsebesiktningen ska inkludera byggnadens källare, vind, alla rum, tak, utsida samt eventuellt garage. Det är även nödvändigt att det görs en undersökning av markytan omkring huset eftersom den kan visa tecken på bristande dränering respektive sättningar i huset.

Det finns många företag som ägnar sig åt överlåtelsebesiktningar. Ifall du som många andra anser att det kan vara svårt att hitta seriösa företag har du kommit helt rätt! Vi på Offertsvar hjälper di gatt komma i kontakt med kompetenta företag som är specialiserade på överlåtelsebesiktning i Östhammars kommun. Detta är möjligt eftersom vi samarbetar med företag över hela landet.

Genom att använda dig av vår tjänst sparar du både tid, energi samt pengar. Vår tjänst är helt kostnadsfri och gör att du kan sysselsätta dig med roligare saker än att leta reda på företag. Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av vad du behöver hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Vidare ska du fylla i dina kontaktuppgifter och när du behöver att uppdraget ska börja. När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till företag som är anslutna till vårt system. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket kommer göra det lättare för dig att välja det företag som du tror kommer passa dig bäst. När du väl har valt något av förslagen är det upp till dig att tillsammans med företaget komma överens om arbetsvillkor samt kostnader.

Du är inte tvungen att välja något av förslagen och du har helt enkelt ingenting att förlora. Skicka in en offert till oss redan idag och få den hjälp som du behöver!

Dörrar Östhammars kommunFörsäljning av tomt Östhammars kommun
OVK Ventilationskontroll Östhammars kommunSolskyddsprodukter Östhammars kommun
VVS Östhammars kommunParaboler Östhammars kommun
Trädgårdsanläggning Östhammars kommunÖversättning Östhammars kommun
Övrigt Östhammars kommunStädning Östhammars kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons