Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Energiborrning i Gällivare kommun

Planerar du att installera bergvärme? Då behöver du komma i kontakt med en kunnig energiborrare i Gällivare kommun. Du skicka ett mejl med en tydlig beskrivning på din energiborrning och vi på offertsvar skickar det sedan vidare till kunniga energiborrare där du bor och dom skickar sedan tillbaka ett offertsvar till dig. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Funderar du på att installera bergvärme? I så fall är det nödvändigt att du kontaktar en professionell energiborrare. Priset på olja och el har stigit under en lång tid och har lett till att fler och fler har valt att installera bergvärme. Att kontakta en energiborrare som installerar bergvärme leder till att du sparar både energi och pengar. Du kommer att spara upp till 80% i energikostnader. För att få installera bergvärme krävs det att du får borrtillstånd av kommunen och i vissa fall kan även bygglov behövas.

Många anser att det är svårt att hitta seriösa företag som ägnar sig åt energiborrning. Genom att vända dig till oss gör vi det jobbiga arbetet åt dig. Vi samarbetar med företag som ägnar sig åt energiborrning över hela landet. Just därför kan vi se till att du kommer i kontakt med företag som finns i Gällivare kommun. Det företaget som du sedan väljer kanske endast ligger några meter ifrån ditt hus eller lägenhet. Vår tjänst är helt kostnadsfri och du sparar både tid och pengar. Istället för att söka igenom telefonkatalogen efter företag kan du istället ägna dig åt betydligt roligare saker.

Det enda som du behöver göra för att ta del av vår tjänst är att skicka in en offertförfrågan. Din förfrågan ska inkludera en beskrivning som visar förhållandena kring borrningen, vilket som är ditt syfte med borrningen, vilka förväntningar du har, när du behöver få arbetet färdigt etc. Du ska även fylla i vart du bor någonstans.

När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att ge dig flera olika förslag som du därefter själv väljer vilket du tror kommer att passa dig bäst. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket gör att du slipper läsa igenom hundratals intresseanmälningar. Du blir inte heller bunden till att välja något av förslagen. Samtliga av de företag som är anslutna till oss är kvalitetsgranskade vilket gör att du kan vara säker på att du kommer att få professionell hjälp.

Skicka in din offertförfrågan redan idag, du har ingenting att förlora och du kommer inte att ångra dig!

Finansiering/Lån Gällivare kommunSkorstensrenovering Gällivare kommun
Byggstäd Gällivare kommunEnergi / Uppvärming / Kyla Gällivare kommun
Lediga lokaler uthyrning Gällivare kommunFöretagsstäd Gällivare kommun
Bänkskivor kök / Bad Gällivare kommunStäd- & hushållsnära tjänster Gällivare kommun
Övriga mäklartjänster Gällivare kommunStambyte Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons