Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Byggstäd i Gävle kommun

Har du renoverat fastigheten och behöver komma i kontakt med ett duktigt företag inom byggstäd som kan få bort byggdammet från vinklar och vrår. Beskriv vad du behöver hjälp med inom byggstädning så får du kontakt med duktiga städföretag i Gävle kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Har du precis renoverat din fastighet och är i behov av att kontakta ett företag inom byggstäd? Istället för att städa på egen hand kan du spara din tid genom att anlita ett städföretag. Vi på Offertsvar hjälper dig med att komma i kontakt med seriösa företag som är duktigt inom byggstäd. De kommer att hjälpa dig med att få bort byggdammet från alla vinklar och vrår. Skicka in en offertförfrågan till oss angående byggstäd redan idag och få den hjälp som du behöver.

Många anser att det kan vara svårt att få tag i städföretag som är både seriösa och prisvärda. Det är även många som inte har tid att jämföra flera stycken utan väljer istället det första bästa som de får reda på. Genom att ta del av vår kostnadsfria tjänst hjälper vi dig att hitta städföretag i Gävle kommun som passar just dig.

Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Förfrågan ska inkludera en beskrivning av vad du vill ha hjälp med samt dina förväntningar på arbetet. Du ska även ange vart du bor någonstans så att vi främst ska kunna välja företag som finns nära dig. Du kanske kommer i kontakt med ett företag som du bor nästan granne med men vars existens du inte hade någon aning om. Slutligen ska du fylla i när du vill att själva uppdraget ska börja.

Vi fungerar som mellanhanen mellan dig och företagen. Du slipper det krångliga arbetet med att leta reda på duktiga företag och behöver inte gå igenom hela telefonkatalogen. Du kan istället lägga din tid på betydligt roligare saker. Förutom tid så kommer du dessutom spara pengar eftersom de företag som svarar på ditt uppdrag kommer att tävla om din uppmärksamhet. Du kan max ta emot fem stycken offertsvar. Det begränsade antalet är till för att du lättare ska kunna välja det företag som du tycker verkar passa dig bäst.

När du har gjort ditt val är det upp till dig och företaget att bestämma hur arbetet ska utföras samt hur mycket det kommer att kosta. Du blir inte bunden till att svara på något av förslagen och valet är helt och hållet ditt eget. Testa vår tjänst redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Lås Gävle kommunMarkiser Gävle kommun
Luftvärmepumpar Gävle kommunKontorsstäd Gävle kommun
Butiker Gävle kommunFuktisolering Gävle kommun
Dörrar / Myggnät Gävle kommunBänkskivor kök / Bad Gävle kommun
Kontor och Lokaler Gävle kommunBokföring/Redovisning Gävle kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons